Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Drum fisurat in judetul Arad

Un drum judetean din judetul Arad creaza problem locuitorilor din doua sate. Soseaua s-a surpat din cauza apei care s-a infiltrate sub asfalt. Drumul trece foarte aproape de raul Crisul Alb, iar cei care stau prin zona trebuie sa ocoleasca pana la 20 de km pentru a ajunge la locurile de munca.

Soseaua in cauza este un drum judetean, DJ 708, care leaga localitatile Dieci si Crocna, un drum aflat foarte aproape de DN7, bucata dintre Ilia si Lipova. Din cauza surparii acestui drum, oamenii care merg la munca sau la scoala au de ocolit pana la 20 km pentru a ajunge la destinatie.

Consiliul Judetean Arad a anuntat ca inchide acest tronson de drum pentru urmatoarea perioada si ca lucrarile de refacere a carosabilului vor dura aproximativ 10 zile.

Oamenii din zona spun ca inchiderea putea fi prevenita daca autoritatile ar fi dat dovada de mai multa reactie, tinand cont ca in urma cu o saptamana s-a observant o deplasare de cativa centimetri a pamantului, doar ca nu a avut loc nici o interventie la acea data.

Relevant pentru: , , ,

Nu sunt comentarii la "Drum fisurat in judetul Arad" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Drum fisurat in judetul Arad" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.