Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

DN68A va fi inchis incepand de astazi

Nu tot drumul national, ci doar portiunea incepand de la km 3+190 – km 27+500, iar aceasta va fi restrictionata pentru vehicule cu o masa totala maxima autorizata mai mare de 7.5 tone

Aceasta masura a fost luata dupa ce fenomenele meteorologie din perioada 24-25.05.2014 au cauzat ca o parte din drum sa se surpe, facand astfel drumul impracticabil.

Drumul este oricum ceva mai putin circulat, dupa ce a fost inaugurata bucata de autostrada dintre Lugoj si Traian Vuia, aceasta fiind si ruta recomandata pentru cei care vor sa ocoleasca zona.

Totusi, conducatorii auto cu autovehicule pana in 7.5 tone care se aventureaza pe acolo trebuie sa stie ca vor fi zone in care se va lucra, semnalizate corespunzator, la care este necesar sa reduca viteza si sa respecte semnalizarea rutiera temporara.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A.,

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "DN68A va fi inchis incepand de astazi" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.