Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Cursa ratustelor pe Bega 2017

Traditionala cursa a ratustelor de Bega are loc in fiecare an pe canalul Bega in cadrul Festivalului Bega Bulevard, iar mii de timisoreni s-au intrecut din nou in aceasta cursa. Primarul municipiului Timisoara a fost si el prezent, dand startul cursei dintr-o barca Salvo.

Parcul Alpinet a fost aglomerat duminica dupa-masa in cea de-a douya zi a festivalului Bega Bulevard. Mii de oameni si-au cumparat bilete pentru competitie, cu speranta ca vor castiga premiul cel mare de 2000 de euro.

Dintre acestia, 20 au fost norocosi, banii obtinuti din strangerea biletelor sau din vanzarea ratustelor suvenir au fost folositi in acest an pentru renovarea si dotarea Clinicii de Neonatologie a Maternitatii Odobescu in urma deciziei organizatorilor Cursei Ratuselor, mai precis Rotaract Club, Clubul Rotary Timișoara și Clubul Interact Timișoara.

Premiul cel mare, de 2.000 de euro, i-a revenit lui Adrian Nicula, un tânăr originar din Vața de Jos, în vârstă de 31 de ani. A cumpărat două bilete, cu doar câteva minute înainte de începerea competiției. Premiul al doilea, un laptop, a fost câștigat de rățușca cu numărul 2.742, iar locul trei i-a revenit lui Ianis Popa, un copil care a cumpărat un singur bilet, cel cu numărul 2.515. El a câștigat un telefon mobil.

Norocoase au mai fost și rățuștele cu numerele 1.034, 864, 79, 1.437, 1.584, 2.645, 2.861, 1.463, 1.474, 151, 1.795, 571, 1.478, 2.236, 1.636, 2.855 și 2.327.

Primarul Timișoarei a urcat și în acest an într-o barcă Salvo, deși și-ar fi dorit să părăsească scena dintr-un vaporaș.

Cea de-a zecea ediție a Festivalului Bega Bulevard își închide porțile duminică seară, cu concerte Clar Band, Leo Iorga & Pacifica și Cargo.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Cursa ratustelor pe Bega 2017" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.