Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Crestere de preturi in martie la apartamente in Timisoara

Venirea lunii martie a adus o cresterea a pretului proprietatilor din judetul Timis. Daca in ultimele doua luni au fost crestere insignifiante, in luna martie au fost crestere in medie de 2.5 % la preturile caselor si apartamentelor din Timisoara si imprejurimi.

Chiar si aceasta scumpire este sub media nationala de 4 %, cu majoritatea oraselor mari avand cresteri mari ale preturilor, cu exceptia Clujului, unde cresterea de pret a fost mai modesta, de doar 1.1 %, la 1092 euro pe metru patrat. Tot un pret destul de mare, dar o crestere mai mica in ultima luna.

In Timisoara pretul mediu solicitat la vanzare pentru un apartament a crescut in medie cu 2.5 %, ajungand la 1065 de euro pe metru patrat, fata de 1039 cat era luna trecuta.

Se asteapta ca in urmatoarea perioada preturile sa creasca cu 1-2 constant pana cel putin la inceputul lunii iunie, cand e perioada de concedii.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Crestere de preturi in martie la apartamente in Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.