Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Comercinat ilegal de arme capturat la Ghilad

Politistii din Deta si Jebel au descins in incinta unei locuinte pentru a captura si verifica un barbat acuzat ca ar fi detinut si comercializat arme de foc neletate.

Polițiștii timșieni aveau informații că bărbatul din Ghilad, un tânăr de 29 de ani, s-ar ocupa cu comerțul ilegal de arme. Au descins în locuința sa, unde au găsit două pistoale și o macetă, arme achiziționate ilegal din Franța.

Oamenii legii au transmis ca „Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că un alt bărbat, de 48 de ani, din orașul Deta, ar fi achiziționat de la cel în cauză o armă. Astfel, în cursul aceleiași zile, polițiștii au efectuat verificări la domiciliul bărbatului de 48 de ani, de unde au ridicat în vederea continuării cercetărilor două arme și 1324 de alice, deținute ilegal. Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză”.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Comercinat ilegal de arme capturat la Ghilad" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.