Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Centrul de Mari Arsi din Timisoara asteapta inca echipament pentru a functiona

Timisoara are de cateva luni bune cateva saloane in centrul de mari arsi, dar pe care nu le pot utiliza in ajutorul populatiei pentru ca aparatura necesara nu a venit inca.

Managerul Spitalului Judetean spune ca aparatura va sosi cel mai probabil abia peste cateva luni. Practic, mai sunt inca doua saloane care trebuie sa fie finalizate in urmatoare perioada, iar nici acestea nu pot fi deschise pentru ca aparatura inca nu a sosit.

Directorul spitalului, Marius Craina, a declarat: “Așteptăm de pe o zi pe alta ca Ministerul Sănătății să comunice demararea licitației, aparatele medicale fiind achiziționate cu fonduri de la Banca Mondială. Sperăm la sfârșitul anului să fim dotați cu aparatură pentru a deveni funcționali”.

S-au investit peste 900 000 de euro pana acum in aceste saloane, bani de la Consiliul Judetean Timis, fiind necesari inca 600 000 de lei pentru realizarea a inca doua saloane, acesti bani figurant deja in bugetul pentru anul 2017 al Consiliului Judetean.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Centrul de Mari Arsi din Timisoara asteapta inca echipament pentru a functiona" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.