Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Alianța PNL-PSD remodelată: PNL renunță la conducerea CJ Timiș în favoarea PSD, Alin Nica exclus

Speculațiile recente privind sprijinul acordat de PNL unui candidat din rândul PSD pentru președinția Consiliului Județean Timiș s-au concretizat.

Exclus de propria formațiune, Alin Nica, liderul PNL și al Consiliului Județean Timiș, se confruntă cu o situație neașteptată.

Într-o întâlnire crucială a Coaliției PSD-PNL desfășurată luni în capitală, liderii celor două partide au optat să nu îl susțină pe Nica pentru un nou mandat la conducerea CJ Timiș.

În urma acestei decizii, PSD își va nominaliza propriul candidat pentru CJ Timiș, în timp ce PNL va viza controlul Primăriei Municipiului Timișoara.

Nicolae Ciucă, președintele PNL la nivel național, a menționat recent că prioritatea este să se identifice cele mai eficiente strategii pentru a câștiga administrațiile locale unde PNL și PSD nu dețin primării. A subliniat importanța supremației obiectivelor politice asupra intereselor personale.

Ciucă a accentuat necesitatea recuceririi primăriilor majore precum Timișoara, Brașov și Bacău, care în prezent nu sunt sub conducerea PSD sau PNL.

Pentru implementarea acestei strategii, decizia Coaliției necesită aprobarea de la nivelul conducerii naționale a PNL.

Luni, Alin Nica a exprimat pe o platformă de social media dezamăgirea față de decizia liderilor coaliției de a-l înlocui cu Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, ca propunere pentru președinția CJ Timiș. Nica a criticat această mișcare ca fiind o trădare a principiilor liberale și a avertizat că aceasta va fi penalizată de electoratul de dreapta, predominant în Timiș.

În ciuda acestor evenimente, Nica rămâne hotărât să lupte pentru valorile PNL și se întreabă dacă va candida independent sau va fi susținut de alt partid. Rezultatul acestei confruntări interne va fi determinat în următoarea ședință a conducerii PNL.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Alianța PNL-PSD remodelată: PNL renunță la conducerea CJ Timiș în favoarea PSD, Alin Nica exclus" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.