Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Alegeri locale anticipate in Timis – rezultate

Pe langa alegerile europarlamentare din 25 mai, in judetul Timis au fost doua localitati in care s-au desfasurat alegeri locale, din diverse motive.

In Sacalaz de exemplu, diversele dispute din cadrul consiliului au dus la dizolvarea acestuia si evident, alegeri pentru alegerea unuia nou. In urma alegerilor, cei 3005 din 6767 de alegatori posibili din Sacalaz au ales in consiliul local Sacalaz cinci reprezentanti PDL, patru reprezentanti PSD, trei reprezentanti PNL, doi reprezentanti UNPR si un independent: Nicu Viorel.

In Criciova au avut loc alegeri pentru postul de primar al comunei, dupa ce fostul primar a renuntat la functie, Surpriza a fost prezenta mare la vot in aceasta localitate, nu mai putin de 82 % din locuitori (1117 persoane) exprimandu-si optiune de vot la aceste alegeri. In urma votului, noul primar al comunei Criciova este Catana Cristian Iosif de la PDL, el obtinand 543 de voturi, un total de 48.61 % din totalul de voturi. Pe locul doi s-a clasat Petrovici Ioan Viorel de la PSD, urmat de Rosoca Gheorghe de la PMP si Costea Gheorghe Marian de la PPDD, aceasta obtinand doar 12 voturi.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Alegeri locale anticipate in Timis – rezultate" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.