Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Accident grav pe Take Ionescu: 3 persoane ranite

Un accident grav de circulatie a avut loc joi dimineata in apropiere de Punctele Cardinale. Trei oameni au avut nevoie de internare, dintre care una in stare grava, dupa ce un sofer beat a pierdut controlul autovehiculului si a lovit un stalp.

Conform primelor date, soferul era un tanar de 27 de ani din Drobeta Turnu Severin, iar in momentul accidentului se intorcea din Complexul studentesc pe Bulevardul Take Ionescu, cand la un moment dat a pierdut controlul volanului si a luat lateral un stalp.

La fata locului au ajuns echipaje SMURD, Politie si Ambulanta, fiind necesara descarcerarea acestora. Soferul a scapat fara vreo zgarietura, dar ceilalti trei pasageri au avut nevoie de internare.

In urma etilotestului, care a aratat 1,02 mg/l alcool pur in aerul expirat, acestuia fiindu-I deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Accident grav pe Take Ionescu: 3 persoane ranite" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.