Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

A 12 a editie a festivalului Plai are loc intre 8 si 10 septembrie 2017

Festivalul Plai din Timisoara a ajuns la cea de-a doisprezecea editie, care se va desfasura in perioada 8-10 septembrie 2017 in cadrul Muzeului Satului Banatean.

S-au pus in vanzare abonamentele early bird in valoare de 58 de lei pentru toate cele 3 zile de festival, oferta valabila pana pe 15 iunie 2017. Biletele pot fi achizitionate de la Eventim.

La editia din acest an vor avea loc petreceri, concerte, trei spectacole de teatru si peste 200 de workshopuri, ateliere, proiectii de filme si expozitii. Programul festivalului urmeaza sa fie anuntat in urmatoarea perioada, inclusiv cine vor fi artistii invitati sa concerteze pe scena din cadrul Muzeului Satului

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "A 12 a editie a festivalului Plai are loc intre 8 si 10 septembrie 2017" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.