Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

42 de imigranti prinsi incercand sa treaca granita dintre Serbia si Romania

Activitate tot mai intensa la granita dintre Romania si Serbia pe raza judetului Timis. Politia de frontiera a retinut 42 de persoane care incercau sa treaca pe fasia verde in zona localitatii de frontiera Latunas.

Cele 42 de persoane erau din Siria, Irak si Pakistan si doreau sa intre ilegal in Romania, scopul acestora fiind sa ajunga in vestul Europei.

“În cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, poliţiştii de frontieră de la Moraviţa au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale, în urma căreia au depistat, pe direcţia localităţii de frontieră Lăţunaş, 12 cetăţeni străini care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării” au declarat reprezentanti ai politiei de Frontiera Timisoara.

De cand vecinii maghiari au construit un gard la granita cu Serbia, tot mai multi imigranti incearca sa intre in Uniunea Europeana prin Romania, numarul lor crescand exponential in ultimele luni. Politistii de frontiera au prins cateva sute de persoane care au incercat sa treaca pe fasia verde in doar primele luni ale acestui an, iar numarul persoanelor care vor incerca granita romana probabil va creste in urmatoarele luni.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "42 de imigranti prinsi incercand sa treaca granita dintre Serbia si Romania" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.