Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Squash la Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Squash la Timisoara

Squashul e un sport care a inceput sa aiba o popularitate destul de mare, mai ales aici la Timisoara. Am cativa prieteni de facebook care posteaza des legat de squash si de turnele de squash la care participa si vad ca sunt destul de interesati de ceea ce fac.

Personal insa sunt mai interesat de tenis de masa si fotbal, dar asta nu inseamna ca o sa ignor un sport care incepe sa devina din ce in ce mai popular. Poate o fi o experienta interesanta de incercat.

Pana atunci insa ma voi familiariza cu regulile din squash si voi face asta alaturi de cititori. Iata ceea ce trebuie sa stiti despre squash inainte de a incepe sa jucati.

Squashul este un sport care se joaca cu racheta (similara celei de tenis) de doi sau patru jucatori (in cazul jocurilor de dublu) intr-o curte cu 4 pereti cu ajutorul unei mingi de cauciuc care este goala pe interior. Jucatorii trebuie sa alterneze loviturile la perete in minge cu ajutorul rachetei si sa loveasca mingea in suprafata celor 4 pereti ai curtii.

Daca si voi ati inteles la fel de multe lucruri ca si mine din descrierea facuta mai sus, nu e stres. Din fericire in aceasta era exista youtube, iar pe youtube gasesti suficiente videoclipuri care sa iti explice mai in detaliu cum se joaca acest sport numit squash. Iar eu am gasit unul (in limba engleza) care explica mai bine decat multe alte videouri cu ce se mananca acest sport.

Tocmai pentru ca e un sport care nu necesita un spatiu foarte mare si se face o multime de efort, sunt multi oameni care il joaca si in Timisoara.

Daca te intereseaza sa joci squash in Timisoara, ai cateva locatii la dispozitie precum Squash Club Timisoara (aflat pe strada Pestalozzi) sau Squash Sport Arena (locatie aflata pe Calea Aradului, aproape de Penny Market).

Daca mai stiti si alte locatii de squash in Timisoara, lasati-le in comentarii si in timp vom crea o lista cu locatii de squash.

1 Comentariu la "Squash la Timisoara" »

Marius
Comentariu

Si pe Rebreanu la Helios – helios-sport.ro

Lasa un comentariu la "Squash la Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.