Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
S-a deschis oficial lotul 2 al autostrazii Lugoj-Deva - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

S-a deschis oficial lotul 2 al autostrazii Lugoj-Deva

Dupa aproape 8 luni de amanari, cei 15 km din lotul 2 ai autostrazii Lugoj-Deva s-au deschis circulatiei luni, 6 Martie 2017.

Reprezentantii CNAIR au declarat ca au inspectat si analizat lucrarile efectuate in cadrul acestui proiect, fiind semnat procesul verbal de receptie al terminarii lucrarilor.

Lotul 2 are o lungime totala de 28 de km, avand o valoarea a contractului de executie de 562.73 milioane lei fara TVA, dintre care 85 % fonduri de coeziune si 15 % de la Guvernul Romaniei.

Segmentul trebuia inaugurat de mai multe ori, dar reprezentantii CNAIR au tot amanat deschiderea pentru ca au gasit probleme pe acest lot. Trebuie mentionat ca acest lot a fost construit de aceeasi companie care a construit lotul 3 din autostrada Deva – Sibiu, cel dintre Cunta si Saliste, lotul cel mai problematic.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "S-a deschis oficial lotul 2 al autostrazii Lugoj-Deva" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.