Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Vindecarea Reconectivă și Tehnica Reiki (P) - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Vindecarea Reconectivă și Tehnica Reiki (P)

Reconectarea este o cale de a accesa vindecarea, fără a fi nevoie să înveți pași. Este mai mult decât vindecare energetică. Vindecarea reconectivă este practicată în peste 60 de țări. Aceasta este o nouă formă de vindecare, apărută pentru prima dată pe planetă. Când îi ajutăm pe ceilalți în procesul vindecării lor, contribuim în același timp la vindecarea noastră. Conform cercetărilor, atunci când accesăm aceste noi benzi de frecvență, pe care știința le-a denumit „Spectrum sau Continuum Reconectiv”, ne mutăm într-un spectru de vindecare nemaiîntâlnit până acum pe planetă. Când vorbim despre vindecare reconectivă, nu vorbim doar despre vindecare energetică, ci despre o comunicare și o transmisie de energie, lumină și informație.

Vindecarea reconectivă presupune accesarea de către noi, a unui spectru de vindecare, ce vine dintr-un spectru de energie, lumină și informație, care include toate beneficiile și tehnicile de vindecare prin energie cunoscute, printre care tehnica Reiki, Shin, Shigan. Toate tehnicile pe care le cunoaștem, noi sau vechi, le putem accesa prin vindecarea reconectivă, pentru că putem transcende tehnicile în întregime și să facilităm aceste vindecări. Vindecarea reconectivă se referă la modul în care noi evoluăm spiritual, atunci când vindecăm.

Reiki este un sistem simplu, dar profund de vindecare prin punerea mâinilor. El a fost dezvoltat în Japonia, dar transcende orice granițe culturale și religioase. Este, de asemenea, o cale blândă, dar puternică, pentru dezvoltare personală și spirituală. Tehnica Reiki poate avea un efect profund asupra sănătății și stării de bine prin echilibrarea, curățarea și împrospătarea sistemului energetic intern. Prin reiki ne putem vindeca atât pe noi înșine, cât și pe ceilalți fizic, mental și emoțional, dobândim compasiune și înțelepciune, putem vindeca animale și plante, putem rezolva probleme în relații de familie ori de serviciu, putem trimite energii vindecătoare spre probleme mondiale, precum războaie și dezastre naturale sau locale, completăm și întărim alte terapii, precum aromoterapia și reflexoterapia.

Putem folosi reiki atunci când dorim o călătorie în siguranță, pentru găsirea soluției unei probleme, pentru a ne calma înainte de situații stresante, precum examene, interviuri sau discursuri publice, pentru a fi mereu binecuvântați, îndrumați și protejați. Putem spune că experiențele spirituale sau personale sunt esența reiki, pe când forma reiki este alcătuită din metodele fizice și mentale utilizate pentru folosirea și împărtășirea reiki. Din Budism și alte tradiții spirituale orientale, înțelegem că există două tipuri de energie a forței vitale: internă și externă. Energia forței vitale interne este energia subtilă care există în corpul și mintea tuturor ființelor vii.

Energia forței vitale externe există în plante, flori, copaci, pietre, minerale și cristale și este adesea valorificată în scopuri tămăduitoare, precum în remediile florale Bach, vindecarea cu cristale, esențele florale, remediile homeopatice bazate pe plante. Această energie naturală are un efect corespunzător asupra corpului și minții noastre. Energia forței vitale interne curge în corpul uman prin canale sau meridiane. Când aceste căi sunt blocate sau dezechilibrate, pot apărea boli. Cele mai multe terapii complementare caută să ajute corpul și mintea să se reechilibreze și să curețe aceste energii interne, susținând astfel sănătatea și starea de bine.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Vindecarea Reconectivă și Tehnica Reiki (P)" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.