Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Un plus de energie și vitalitate pentru sportivi

Sportivii de performanta sunt cei care au nevoie de stimulente mai puternice pentru a compensa efortul fantastic pe care îl fac.

Antrenamentele până la epuizare, dorința de acumulare de masa musculară si dorinta de a fi cei mai buni ii face să aibă nevoie de produse suplimentare potrivite.

Multi sportivi aleg produse de sinteza care contin cantitati resatibilite din anumiti compusi însă tot mai mulți isi doresc soluții naturale care sa nu aiba efecte secundare asupra ficatului sau asupra altor organe.

Sunt multi sportivi care si-au epuizat organismul si l-au suprasolicitat, si cu efor si cu suplimente si viata de dupa cariera de sportiv nu este de multe ori cea mai sanatoasa, desi ar trebui sa fie.

Una dintre aceste soluții naturale de stimulare, vitaminizare si tonifiere este lăptișorul de matcă. Lăptișorul este un produs al stupului albinelor, având atât efect vitaminizant, energizant, tonic, cât și efect anabolizant, dezvoltând și stimulând formarea musculaturii.

Efectul energizant este foarte puternic stimuland atat procesele de generare de energie din corp cat si cele de claritate mentala sau de regenerare. O doza de 2-3g de laptisor de matca pe zi sunt suficiente pentru un sportiv amator care face sport de intensitate medie si cu regularitate.

In funcție de intensitatea antrenentelor și de scopurile urmărite doza poate fi crescută și mai mult. De obicei pentru doze foarte mari este bine sa se ceara sfatul unui farmacist sau a unui specialist in apifitoterapie.

Laptisorul de matca are si un efect asupra metabolismului hormonal, de aceea doze foarte mari trebuie administrate cu precautie si sub monitorizare.

La dozele recomandate de 2-3g/zi nu se semnaleaza nici un fel de probleme, efectele laptisorului de matca fiind doar cele pozitive. Asadar, daca te regasesti in profilul persoanei care face sport si isi doreste performante mai mari, merita sa incerci si o cura cu laptisor de matca.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Un plus de energie și vitalitate pentru sportivi" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.