Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Swimisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Swimisoara

Asta a fost statusul zilei pe facebook pentru cei care locuiesc in municipiul Timisoara. O ploaie torentiala inceputa la ora 05:30 dimineata care durat pana pe la ora 11:00 a blocat complet orasul, inundand zeci de strazi din Timisoara si 4 din cele 5 pasaje din oras. Pasajul Jiul macar era inchis si nu se putea circula, dar cei care au avut drum pe la Pasajele din 700 (ambele parti), Marasesti si Popa Sapca nu au avut vreo sansa sa treaca azi dimineata pe la 8 prin aceste pasaje. Motiv pentru care orasul s-a aglomerat teribil.

Singurul pasaj care a fost facut cum trebuie, cel de la Michelangelo, a rezistat fara nici o problema ploii, dar multe din strazile din Timisoara au fost inundate, pe langa aceste pasaje. Nu doresc nimanui sa fi fost pieton pe stradute azi dimineata, pentru ca probabil au trebuit sa faca slalom printre balti si sa fie atenti si la masinile care merg pe strada, ca sa nu le faca un “dus” nedorit.

Primarul Nicolae Robu inca nu a avut nimic de zis pe facebook, principalul mediu de comunicare, dar oamenii cu siguranta au avut multe lucruri de zis despre aceasta pe facebook. In special de canalizarile care nu mai pot tine atat de multa apa la o ploaie torentiala cum a fost cea de astazi. Dar si la tampeniile de semafoare puse prin oras.

Se pare ca in epoca lui Robu Timisoara e obisnuita sa primeasca denumiri mai apare, denumiri care nu le-am avut acum multi ani.

Incepand cu Palmisoara, urmata in iulie de Semaforisoara si acum se Swimisoara. Care o sa fie urmatoarea denumire pe lista ? Ramane de vazut.

Sunt multe probleme de indreptat in oras, asa ca ar fi bine sa asculte si cetatenii din oras si pe cei care il tranziteaza si sa foloseasca resursele orasului in acea directie.

La final de articol, nu ma intelegeti gresit, nu il critic specific pe actualul primar, canalizarile trebuiau refacute de multa vreme, ca doar la fiecare ploaie mai serioasa asta se intampla in oras, asa cum a zis si Oltea pe facebook.

Relevant pentru: ,

Nu sunt comentarii la "Swimisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Swimisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.