Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Sexy nu înseamnă mai puţin material

Nu am înţeles şi nu am să înţeleg niciodată tendinţa tinerelor de a se îmbrăca vulgar pentru a atrage atenţia. Iar faptul că pe Instagram întâlnim o mulţime de influencerițe care la rândul lor îşi aduc un aport în dezvoltarea generaţiei noi, este cu atât mai rău.

Nu este de mirare că în momentul în care îşi face apariţia prima rază de soare, fete de 13-14 ani sar entuziasmate în cei mai scurţi pantaloni pe care îi au în garderobă, la care adăugă şi un top cu buricul gol pentru a completa ţinuta.

Iar pentru multe dintre aceste fete, a ieşi din casă fără machiaj nici nu intră în discuţie. Fenty Beauty by Rihanna, Too Faced si Urban Decay sunt branduri care au devenit deja extrem de cunoscute, chiar și pe tărâmul adolescenților.

Îmi amintesc când aveam 14 ani. Nu ştiam ce este acela un blush sau un iluminator. Nu mă machiam, dar aveam totuşi un ruj roz pe care îl mai foloseam din când în când.

În schimb eram entuziasmată de nişte agrafe cu sclipici cu care îmi prindeam bretonul şi pe care le-am purtat câteva săptămâni bune până să mă plictisesc de ele. Aveam tricouri cu Sailor Moon şi SandyBell, purtam blugi evazaţi şi câteodată mergeam la şcoală îmbrăcată în trening de fâs.

Acum lucrurile s-au schimbat…

Secretul șarmului parizian

Ceea ce face cu adevărat o ţinută sexy, atrăgătoare, este persoana care o poartă şi care ştie exact cum să şi-o însuşească. Pe vremea lui Briggite Bardot, a fi sexy însemna un plus de mister şi purtarea unor rochii cocktail fabuloase, asortate cu coliere din perle.

În zilele noastre, când spui sexy, poţi să spui un pulover supradimensionat, lăsat pe umăr şi asortat cu blugi rupţi şi cu pantofi stiletto.

Dar dacă totuşi eşti în căutarea unor rochii de bun gust, care să îţi garanteze o apariţie sofisticată, trebuie să dai o şansă superbelor rochii Fofy din materiale diafane şi cu aplicaţii preţioase – vei fi senzaţia serii chiar şi la cea mai pretenţioasă petrecere.

De asemenea, rochiile tip sirenă sau cele midi cu crăpătura pe picior se număra printre cele mai rafinate opţiuni.

Întotdeauna aminteşte-ţi că ”less is more” (mai puţin înseamnă mai mult) şi că nu trebuie neapărat să porţi cea mai scurtă rochie sau cel mai adânc decolteu pentru a atrage priviri.

Rochiile elegante, tocurile mici, pantalonii largi și bijuteriile finuțe sunt o adevărată expresie a rafinamentului. 

Relevant pentru: , ,

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Sexy nu înseamnă mai puţin material" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.