Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Semnificatia trandafirului - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Semnificatia trandafirului

Trandafirul e una din plantele cu care am crescut, intr-un fel sau altul, fiind una dintre cele mai populare flori la nivel global. Se foloseste in aranjamente florale, este floarea cea mai aleasa de catre baietii care vor sa isi surprinda prietenele, se foloseste chiar si la prepararea de dulceturi si siropuri, chiar daca in cazul acestui ultim uz este nevoie de o cantitate destul de mare de petale de trandafir pentru a putea realiza aceasta delicatesa.

Dar dupa cum ziceam, trandafirul e una din plantele care au ajutat oamenii sa isi exprime iubirea fata de persoana apropiata, avand de alege dintre cateva tipuri de trandafiri, in functie de culoare. Cei mai folositi in combinatii sunt trandafirii rosii si albi, dar si cei rozalii, galbeni sau portocalii. In cazuri mai rare se folosesc si cei violet, fiind ceva mai greu de gasit in florariile din orasele romanesti.

Trandafirul alb e un simbol de puritate, inocenta si sinceritate, un simbol al nevinovatiei, fiind daruit pentru celebrarea nasterii unui nou copil intr-o familie.

Trandafirul rosu e cel mai folosit simbol al iubirii, fiind mesagerul perfect pentru a arata dragostea, fiind un simbol al frumusetii, al vietii si al mortii.

Trandafirul roz reprezinta graita, fericirea si bucuria, fiind o floare a emotiilor, asemanata cu feminitatea, rafinamentul si eleganta.

Trandafirul galben este asociat cel mai des cu starea de bucurie si fericire, dar nu a fost tot timpul asa, multe popoare din Europa considerandu-l ca un simbol al unei vieti pline de invidie, amaraciune si tradare. In secolul 21 acesta si-a mai schimbat semnificatia, fiind oferiti cuiva pentru a sarbatori o prietenie si un mod de a spune “felicitari” sau “multumesc”.

Trandafirul portocaliu erau foarte rari, fiind considerat o metafora poetica pentru pasiunile intense, dar si energie si entuziasm.

Trandafirul violet erau asociati in trecut cu regalitatea, dar si cu pierderea, fiind un simbol al imperitentei, dar una plina de incantare.

Tu ce tip de trandafir ai alege ? Indiferent de ce doresti sa alegi pentru persoana dorita, ii poti gasi in cadrul florariei online Floria, unde poti comanda o multime de alte flori si combinatii de flori pe langa trandafiri.

Nu sunt comentarii la "Semnificatia trandafirului" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Semnificatia trandafirului" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.