Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Schimbari prin centrul Timisoarei #1 - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Schimbari prin centrul Timisoarei #1

Intr-o zi plimbandu-ma pe strada prin Timisoara (lucru care de altfel nu am mai apucat sa il fac de ceva vreme, tinand cont ca am fost tintuit de scaunul masini mai mult in ultimii doi ani), am observat cateva schimbari. In primul rand, s-au mai modernizat anumite stradute si alei de pe langa centrul Timisoarei, au mai aparut niste piste de biciclete iar in Piata 700 a aparut o cladire mare de sticla.

Initial nu am stiu care era scopul acelei cladiri si mai ales de ce amar tocmai in Piata 700. Dar dupa un pic de research pe internet am observat de fapt ca acea cladire e similara cu cea care era pe langa Opera si de care Robu dorea sa scape. Ei bine, a scapat, dar a dat un teren nitel mai mare intr-o zona apropiata de centrul orasului. Nu stiu neaparat daca e o miscare buna, dar cel putin centrul orasului arata mai frumos fara cladirea respectiva de sticla.

Am crezut ca toate chiscurile si buticurile din 700 o sa dispara si o sa apara alti comercianti in loc. Ei bine, aparent nu toti au disparut, dupa ce am vazut. Floraria e tot acolo pe colt, la fel si langoseria si diversele locatii, doar ca acum, fiind intr-o locatie noua, par ceva mai decente din punct de vedere sanitar. Banuiesc ca merita sa plateasca chiria acolo, tinand cont ca nu au plecat.

Floraria de altfel s-a si extins putin, din ceea ce am vazut, probabil pentru ca le prieste zona, fiind o intersectie mare acolo, unde se intalnesc o multime de tramvaie si trolee. Ma asteptam sa cumva sa nu se inchida, pana la urma o multime de lume cumpara in continuare flori direct de la florareasa, de multe ori fiind tineri fara experienta in domeniu si pe care un sfat ii ajuta in alegerea unui buchet sau a unei flori potrivite. Ma asteptam ca acum sa poti comanda usor flori online in Timisoara si intr-adevar poti face asta usor, doar ca pana la urma florile respective tot vine de undeva, iar acelor loc e tot o florarie, aflata intr-un loc fizic undeva. Doar ca dai comanda mai usor online, un lucru util intr-o lume in care tot mai putina lume are timp efectiv sa mearga prin piete si sa vizioneze ce au de luat.

Am observat ca intr-un final au deschis circulatia si in cealalta parte a cladirilor de birouri din Piata 700, motiv pentru traficul nu se mai blocheaza asa mult pe acolo. Au asfaltat intr-un final drumul dintre Gheorghe Lazar si Pizzeria Poli de langa Iullius Mall, lucru care a facut mersul prin oras in anumite zile mult mai rapid. Apoi am ajuns in centrul orasului, unde in continuare sunt o multime de schimbari. Dar despre asta vom vorbi in partea a doua a articolului

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Schimbari prin centrul Timisoarei #1" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.