Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Planificarea resurselor pentru companii

Acum o saptamana discutam despre cum poti sa integrezi mai usor toate sistemele de gestiune pentru a avea o idee mai clara care e stocul pentru produsele pe care le vinzi si ca orice firma care doreste sa fie competitiva trebuie sa isi modernizeze sistemele. Am mentionat acolo scurte despre un program ERP si probabil ar fi cazul sa va explic despre ce este vorba.

Un program ERP (Enterprise Resource Planning – Planificarea Resurselor pentru companii) este un termen folosit in domeniul IT pentru a defini un soft care ajuta la integrarea tuturor informatiilor dintr-o companie intr-o platforma unica pentru a facilita transferul rapid de informatie, scoatere si introducere in stoc a datelor.

Un astfel de program asigura transparenta datelor si ajuta la accesarea rapida si desfasurarea a actiunilor in cadrul unei companii. Si toate acestea asigura o mai mare eficienta, implicit costuri mai reduse pentru companie, dar pana la urma si pentru clientii finali, adica oamenii de rand.

In Romania, majoritatea companiilor mari folosesc un astfel de sistem de management pentru toate informatiile din cadrul unei companii. Un astfel de software instalat pe fiecare unitate din cadrul unei companii poate transmite datele in timp real si poate oferi statistici clare despre felul in care se desfasoara activitatea unei companii, motiv pentru care companiile care au mai mult de 5 sedii in Romania nici nu se gandesc sa isi desfasoare activitatea fara un astfel de soft instalat.

In Romania sunt destul de putine companii care ofera astfel de servicii integrate. Momentan.

Zic asta pentru ca un astfel de software de gestiune este destul de complicat de facut si depinde foarte mult si de specificul unei firme. Trebuie sa fie intuitiv, usor de folosit si de persoanele din cadrul companiei, dar care sa si ajute din punct de vedere vizual. Iar majoritatea companiilor de IT de la noi fie au foarte proiecte de outsourcing pe proiecte din afara Romaniei, fie se ocupa de proiecte foarte mari.

Motiv pentru care sunt destul de putine companii care fac ceva fix intre: proiecte romanesti, dar care sunt destul de complexe. Pentru ca dezvoltarea si mentinerea unui astfel de proiect costa. In special in prima parte, cand trebuie totul dezvoltat.

Oricum, am deviat putin. Ce vroiam sa spun e ca daca esti o companie care nu mai face fata la volumul de vanzari si de hartii, ar cam fi cazul sa iti iei un sistem de gestiune al tuturor informatiilor pentru companiei. Te va ajuta sa cresti mai usor si sa te dezvolti mai eficient.

Relevant pentru: ,

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Planificarea resurselor pentru companii" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.