Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Pizza: pe viteza sau pe vatra ? - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Pizza: pe viteza sau pe vatra ?

Cand stateam acum ceva vreme pe la Bucuresti, aveam o placere odata pe luna: sa ma duc sa imi iau o pizza de prin oras. Cum stateam in zona Militari, aveam acolo o pizzerie deschisa pana pe la 2-3 dimineata, probabil ca sa atenueze pofta de mancare a multor Bucuresteni din acea zona (desi acolo mai sunt si shaormeri sau magazine care sunt deschise non-stop). Cert e ca macar o data pe luna eram si eu clientul lor, de obicei pe la ora 10-11 seara, cand reuseam sa termin cu lucrul. Si de fiecare data cand ajungeam acolo, vedeam zeci de modele de cuptoare de pizza profesionale care mergeau la foc automat, gata sa faca o pizza in 10-15 minute, pentru a putea livra clientilor. Tin minte si acum firma de pe ele: DacTrust.

Cert e ca atunci cand ma duceam pe acolo, tot timpul eram surprins de 3 lucruri:

  • in primul rand, de cat de multe pubele de gunoi aveau in fata pizzeriei. Un bloc sau o casa normala are 1, maxim 2 pubele. Ei aveau undeva intre 4 si 6 pubele (depindea de seara in care mergeam). Ma si gandeam ca ei consuma o gramada de materiale si le umplu destul de rapid, desi masinile de gunoi trec macar de 2 ori pe saptamana prin fiecare cartier al Bucurestiului sa colecteze gunoaiele. La naiba, aveau si o pubela de gunoi din inox, desi stiu ca sunt foarte scumpe si cel putin pentru Bucuresti, prea putin necesare
  • Mai mereu la ora respectiva erau 2-3 oameni care veneau si cereau pizza, deci aveau tiraj constant pe majoritatea cuptoarelor de pizza.
  • Al treilea lucru, si poate unul dintre cele mai importante, am observat ca majoritatea cuptoarelor lor erau electrice, iar blaturile subtiri.

Iar aici o sa vin cu constatare separata. Personal, imi place sa am un blat usor mai gros pentru pizza, sa nu fie prea subtire si crocant. Personal, am vazut ca mai mentin treaba asta doar prin Valea Jiului (pentru cei care cunosc Peter’s si Bobarca). Iar in al doilea rand, nu are gustul de pizza pe vatra pe care il stiu. Sunt constient ca dureaza mai mult, dar parca mi-ar placea sa stiu ca se mai face pizza pe vatra cu blat ceva mai gros undeva prin tara.

Dar cum vorbim despre Timisoara, pun o intrebare celor din zona: unde stiti voi ca se face pizza buna, cu blat gros si multa carne, pe vatra ?

 

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Pizza: pe viteza sau pe vatra ?" »



Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.