Cand stateam acum ceva vreme pe la Bucuresti, aveam o placere odata pe luna: sa ma duc sa imi iau o pizza de prin oras. Cum stateam in zona Militari, aveam acolo o pizzerie deschisa pana pe la 2-3 dimineata, probabil ca sa atenueze pofta de mancare a multor Bucuresteni din acea zona (desi acolo mai sunt si shaormeri sau magazine care sunt deschise non-stop). Cert e ca macar o data pe luna eram si eu clientul lor, de obicei pe la ora 10-11 seara, cand reuseam sa termin cu lucrul. Si de fiecare data cand ajungeam acolo, vedeam zeci de modele de cuptoare de pizza profesionale care mergeau la foc automat, gata sa faca o pizza in 10-15 minute, pentru a putea livra clientilor. Tin minte si acum firma de pe ele: DacTrust.
Cert e ca atunci cand ma duceam pe acolo, tot timpul eram surprins de 3 lucruri:
Iar aici o sa vin cu constatare separata. Personal, imi place sa am un blat usor mai gros pentru pizza, sa nu fie prea subtire si crocant. Personal, am vazut ca mai mentin treaba asta doar prin Valea Jiului (pentru cei care cunosc Peter’s si Bobarca). Iar in al doilea rand, nu are gustul de pizza pe vatra pe care il stiu. Sunt constient ca dureaza mai mult, dar parca mi-ar placea sa stiu ca se mai face pizza pe vatra cu blat ceva mai gros undeva prin tara.
Dar cum vorbim despre Timisoara, pun o intrebare celor din zona: unde stiti voi ca se face pizza buna, cu blat gros si multa carne, pe vatra ?
Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!