Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
O alta opinie despre departamentul de resurse umane - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

O alta opinie despre departamentul de resurse umane

Cum in ultima vreme am avut de-a face cu oameni din acel departament, dar si cu o firma de Human Resource Planing, am zis sa scriu si eu cateva vorbe despre asta.

In primul rand, cum in ultima vreme am tot lucrat ca freelancer, n-am mai avut parte de contacte cu oamenii din HR. Stiti si voi cum este munca de freelancer, ai un PFA sau o firma (daca lucrezi legal, si ar trebui sa lucrezi legal), mergi la intalniri cu clientii, le explici lucrurile pe care le faci comparativ cu ceea ce isi doreste el pentru activitatea pe care o ai, emiti o factura (cu sau fara TVA, depinde cum e pfa-ul sau firma) si incasezi banii prin banca.

Ei bine, in ultima vreme am lasat acea viata pentru o viata usor monotona, de birou. Nu stiu daca monotona e termenul cel mai potrivit pentru lucrul la birou, cred ca depinde foarte mult de felul in care obisnuit si cat de mult iti place ceea ce faci. Dar dupa ceva ani in care am mers tot pe freelancing si am avut mult timp liber (e mult spus si asta, pentru ca pierdeam multe nopti cu multe din proiecte), sa trec brusc la o munca cu un program anume e o schimbare care iti deraiaza putin programul.

Dar asta m-a facut sa inteleg cum e sa lucrezi de fapt ca angajat la stat si ca departamentul de resurse umane trebuie sa tina pasul cu tot ce este nou in materie de legislatie in domeniul muncii si sa aplice asta si la nivelul angajatilor, fiind o multime de hartii de semnat si acte de care trebuie sa se ocupe in fiecare luna pentru fiecare angajat.

Se poate face asta intern, in interiorul unei firme, dar daca nu e spatiu si nu se doreste angajarea altor persoane pentru aceasta munca, se poata apela la ajutorul unei firme specializate in resurse umane, iar dupa trimiterea tuturor documentelor sa isi faca treaba mai departe. Are si aceasta masura beneficiile ei, dar cred ca depinde de increderea pe care o au unii patroni in a isi gestiona forta de munca.

Cert e ca in ultima vreme am inteles ca in orice domeniu ai lucra, fie ca e vorba de resurse umane sau de programare, tot e destul de munca.

Relevant pentru: , ,

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "O alta opinie despre departamentul de resurse umane" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.