Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Liber la relaxare și ieșiri la terasă

După mult timp putem spune că am revenit la un fel de normal în care avem ceva mai multă libertate. Și chiar dacă masca încă se poartă, doamnele și-au readus aminte de cât de mult le plăcea să își creeze ținute mai speciale atunci când ieșeau din casă iar domnii s-au bucurat de o băutură rece împreună cu prietenii de-o viață.

S-a schimbat moda

Moda s-a schimbat puțin între timp, au revenit sub reflector pantalonii evazați, fustele cloș midi, topurile scurteși mânecile bufante. Teniși sau ghete cu platformă și gențile foarte mici precum cele create de Jacquemus. Totul se învârte în jurul hainelor comode, care cad frumos pe frumos fără a-l strânge în mod ostentativ. Treningurile au fost probabil piesele favorite în materie de ținute de zi cu zi alături de pantofii sport.

Ce au în geantă doamnele

În această perioadă s-a cam renunțat la machiaj, iar bursa de acțiuni nu minte când ne spune că Estee Lauder e în picaj. Pe de altă parte, partea de îngrijire corporală și facială a crescut vertiginos. Dacă doamnele nu s-au mai machiat așa mult, au investit mai mult timp și buget în cosmetice. Cosmetice coreene au fost și încă sunt la mare căutare. Acest trend fiind în plină ascensiune și pe bună dreptate, cosmeticele din Korea sunt excelente. Fardul de obraz lipsește din poeșetele doamnelor însă a rămas la loc de cinste un fond de ten la preț accesibil precum fond de ten Catrice.

Cu mască la terasă

Sigur că masca încă se poartă pe stradă însă la terase în timp ce se face consumație nu sunt necesare. Pe lângă multitudinile de gadgeturi și produse de dezinfectare au apărut și suporturile de mască. Nu este foarte igienică aruncare măștilor direct în geantă, iar in acest motiv au apărut diverse produse sub formă de casete sau etui pentru a putea ține masca cât timp nu este purtată. Aici vorbim mai degrabă de măști din bumbac și nu cele de unică folosință.

Restaurante închise, terase cu restricții, iar acum că s-au deschis oare comportamentul clienților s-a schimbat? Adesea se consumă mai mult sau mai select ceea ce duce la o notă de plată mai ridicată. După o perioadă în care rar se mai ieșea din casă, acum cumva se încearcă o compensare psihică astfel alegând produse și preparate mai specialesubforma unui răsfăț. Cât mai ține? Probabil nu știe nimeni

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Liber la relaxare și ieșiri la terasă" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.