Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Iluminarea unei case si a imprejurimilor sale - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Iluminarea unei case si a imprejurimilor sale

In momentul in care te-ai decis sa iti renovezi propria casa va trebui sa tii cont de fiecare detaliu important. Astfel, in aceasta perioada de timp vei fi in cautarea de noi obiecte si modele prin care sa iti transformi casa intr-un loc mult mai confortabil si mai placut pentru tine si familia ta.

Producatorul roman cu o experienta de cativa ani in construirea produselor de iluminat, Electromax, iti poate pune la dispozitie numeroase produse ce iti pot fi de folos in iluminarea casei tale. De asemenea, Electromax.ro este considerat un magazin online cu o varietate de produse de inalta calitate.

Iluminatul reprezinta un detaliu important ce apare odata cu dorinta de renovare a propriei locuinte. Diferitele corpuri de iluminare pot fi amplasate oriunde in locuinta ta, oferind lumina necesara pentru desfasurarea fiecarei activitati ce va avea loc in interiorul acesteia.

Din categoria de becuri puternice putem alege:

  • Becurile clasice care sunt destul de ieftine si ofera o lumina puternica, dar au dezavantajul de a consuma o putere foarte mare de energie, avand o durata de viata limitata

  • Becurile cu halogen cu o lumina ceva mai puternica decat in cazul becurilor clasice, dar destul de daunatoare pentru piele. Totusi, in acest caz, durata de viata este mult mai mare spre deosebire de cea a becurilor clasice.

Cand vine vorba de iluminarea stradala putem alege numeroase corpuri sau proiectoare ce se folosesc de becuri cu LED. Utilizarea becurilor cu LED poate oferi numeroase avantaje pentru tine:

  • Consumul unui bec LED este mult mai redus decat cel in cazul unui bec clasic.

  • Cheltuieliile unor astfel de becuri sunt mult mai mici.

  • Durata de viata a becurilor cu LED-uri este mult mai mare si te ajuta sa economisesti bani in timp, consumul energetic fiind redus.

  • Randamentul oferit de iluminarea cu becuri cu LED este mult mai mare decat in cazul iluminatului cu becuri clasice.

Odata cu dezvoltarea tehnologiei LED, aceasta sursa de iluminat pare sa fie alegerea principala pentru iluminatul stradal in viitor ajutand la economisirea unei sume de bani foarte importanta pentru bugetul fiecaruia dintre noi.

Relevant pentru: , ,

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Iluminarea unei case si a imprejurimilor sale" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.