Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Grija pentru cei ce s-au dus

Am senzatia ca ori de cate ori ne pandeste vreun necaz totul se va termina prost. Si poate ca nu este neaparat adevarat acest lucru, dar spre mirarea mea in ultima perioada am inceput sa observ acele lucruri care nu merg si pe care nu le pot schimba. Iar unul dintre lucrurile care m-au surprins, ce-i drept intr-un mod neplacut, a fost legat de moartea bunicii. Nu am inteles nici pana in ziua de astazi de ce intreaga familie a decis sa apeleze la anumite servicii funerare din sector 1, cand se putea foarte bine sa contracteze o firma de pompe funebre care sa aiba sediul mult mai apoape de zona in care locuia bunica.

Ca sa nu mai amintesc despre faptul ca aceasta nu a fost o problema singulara sau cel putin care sa ma scoata pe mine din minti… au mai fost lucruri legate de toate acele elemente necesare pentru o inmormantare. Si nici nu imi vine sa cred ca mi-am iesit din minti si ca am tipat la niste oameni nevinovati.

Printre multe altele am incercat sa inteleg de ce ai mei au facut niste lucruri, care in logica mea nu isi aveau rostul. Bineinteles oboseala isi spune de fiecare data cuvantul, dar si asa cred ca eram perfect lucida cand ei s-au decis sa apeleze la acele servicii funerare. Si chiar daca mi-as fi pus imaginatia la treaba nu cred ca toate lucrurile pe care mi le-au spus ei in acel moment de cumpana  isi mai avea rostul.

Si cu toate astea mi-am aminti ca erau cateva lucruri esentiale de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem firma de pompe funebre. Nu stiu daca voi v-ati confruntat cu astfel de lucruri, dar in cazul in care va veti intalni cu o situatie similara trebuie sa fiti foarte atenti la aceste aspecte:

  • firma de pompe funebre sa fie autorizata;
  • sa fie conforma cu legile tarii si sa le respecte;
  • sa respecte toate cerintele din contract;
  • si de ce nu sa detina toate cele necesare pentru slujba de inmormantare si nu numai (in cazurile in care se impune);

Si cu toate astea sunt firme ce iti pot asigura atat transportul funerar, cat si repatrierea in situatiile in care se impun. Este foarte adevarat insa ca acest tip de servicii uneori pot fi costisitoare, dar daca aveti in vedere tot efortul pe care trebuie sa-l depuneti, si mai cu seama tot timpul pe care trebuie sa-l alocati in astfel de situatii, nu cred ca pretul unor astfel de servicii ar mai fi o problema.

Pana una alta fiecare stie ce are de facut sau ceea ce trebuie sa faca in cea mai mare parte. Insa sunt atat de multe persoane comode, incat nu cred ca s-ar misca sa incerce sa rezolve de unii singuri toate acele probleme ce tin de inmormantarea unei persoane.

(P)

Nu sunt comentarii la "Grija pentru cei ce s-au dus" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Grija pentru cei ce s-au dus" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.