Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Ghid de întreținere pentru o curea din piele

Pentru ca accesoriile noastre să reziste, este necesar să avem în permanență grijă de ele. În felul în care ne curățăm pantofii după ce îi purtăm sau ducem costumul la curățătorie, tot la fel trebuie să avem grijă și de curele din piele. Toate accesoriile pe care alegem să le purtăm spun ceva despre personalitatea și caracterul nostru. Dacă suntem atenți atunci când achiziționăm articole din piele, este important să mergem până la capăt și să învățăm și cum să avem grijă de ele. Pentru un accesoriu care este purtat aproape zilnic este necesar să cunoaștem câteva reguli de întreținere pentru o curea din piele.

Cum curățăm pielea naturală? Ghid de întreținere.

  • Cojile de banane ajută la întreținerea curelelor din piele. Dacă cureți cureaua cu coaja de banană și apoi o lustruiești cu o cârpă de bumbac, vei observa ca își va recăpăta prospețimea și strălucirea.
  • Pentru ca accesoriile din piele să aibe mereu luciu, freacă cureua cu albuș de ou sau ulei de ricin, iar la final șterge surplusul rămas cu o cârpă uscată.
  • Dacă pielea este mată și pătată, aceasta se poate curăța cu o jumătate de ceapă, după care se lustruiește.
  • Pentru pielea întoarsă, petele pot dispărea dacă le cureți cu o hârtie abrazivă, după care stropești cureaua cu o soluție din oțet de mere și apă.
  • Dacă cureaua prezintă urme de zgârieturi fine, acestea se pot acoperi cu vopsea creată special pentru piele. Este important să alegi nuanța potrivită, pentru că altfel riști să distrugi întreaga curea.
  • Ai grijă dacă cureaua are zgârieturi adânci, pentru că în acele locuri pielea se poate rupe. Există în magazinele de specialitate kituri de reparare.

Dacă vrei să porți un singur tip de curea la toate ținutele tale, atunci este necesar să alegi una versatilă confecționată din piele de calitate. Aceasta trebuie să fie de culoarea maro sau neagră, iar catarama trebuie mereu asortată la accesoriile din ținuta ta. Poți avea o singură curea de la un brand de renume dar dacă dorești să te țină o periodă mai lungă de timp este important să urmezi sfaturile prezente mai sus în scurtul ghid de întreținere pentru o curea din piele pe care ți l-am prezentat.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Ghid de întreținere pentru o curea din piele" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.