Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Fara hartii

Dupa un cu guvernare tehnocrata, majoritatea tinerilor antreprenori incepeau sa spere. Se implementau noi mecanisme prin care acestia puteau sa isi faca toate actele, fara sa fie necesara pierderea timpului pe la finante. Formularea pentru care trebuia sa stai sa pierzi vremea prin sediile finantelor din tara puteau fi acum foarte usor trimise pe siteurile institutilor publice, fara sa mai fie necesare o tona de hartii.

A trecut insa acea perioada buna, iar acum, chiar daca multe din acele schimbari au ramas in sistem, oamenii tot cer tot felul de hartii lunar pentru a iti putea face treaba fara probleme in tara asta. Daca esti PFA, trebuie depuse hartii lunar, iar daca vrei sa le depui online, trebuie in prima faza sa le completezi si apoi sa le trimiti (calcularea taxelor care trebuie platite). Pentru firme, mai ales pentru cele care lucreaza in comert, e mereu o bataie de cap. Companiile care au zeci de angajati si marfa de mutat nu se joaca cu introducerea fizica a tuturor datelor, au un program ERP gen winmentor pentru a face fata tuturor lucrurilor necesare functionarii mai eficiente a companiei.

Acum insa urmeaza un dezastru, daca split TVA va deveni activ de la 1 Ianuarie. Desi suntem la inceputul lui Decembrie si inca nu stim nimic legat de acest mod de colectare si cand va deveni activ, ceea ce ne sporeste increderea ca nu va fi aplicata colectiv de la 1 Ianuarie 2017. Sau deloc. Pentru ca 99 % din oamenii de afaceri din Romania stiu ca acest mod de colectare al tva-ului ar duce economia romaneasca in colaps. Plus cozile nebune la finante pentru recuperarea tva-ului, pentru ca mna, faci cumparaturi, vrei sa iti recuperezi TVA-ul pentru acestea.

In plus, guvernul actual pare ca merge tot inapoi, tot cu hartii care trebuie depuse la ghisee, in loc sa facem totul online, mai ales ca majoritatea stiu cum sa trimita documente online. Poate daca ar fi destepti si ar face formularele usor accesibile, totul ar merge perfect. Dar nu se vrea asta. Asa ca pentru moment, trebuie contabili in plus sa te ajute sa navighezi prin jungla asta legislativa.

Nu sunt comentarii la "Fara hartii" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Fara hartii" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.