Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Decizii de luat inainte inceperii anului scolar - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Decizii de luat inainte inceperii anului scolar

Odata cu inceperea toamnei (nu mai avem decat vreo 2-3 saptamani pana la inceperea anului scolar) cel mai probabil vei avea nevoie sa faci cateva cumparaturi in casa daca ai copil. Am vazut o multime de magazine care s-au pregatit special pentru asta, aducand rechizite la preturi inimaginabil de mici, mai ales pentru o persoana care a crescut in anii 2000, cand toate lucrurile erau scumpe si salariile erau de mizerie. Dar acelea sunt alte vremuri, iar timpul a trecut, iar acum, in august 2016, sunt o multime de lucruri de luat pentru un copil atunci cand merge la scoala. De la simplele rechizite cum sunt penarele, creioanele, pixurile si caietele pana la lucruri mai complicate, cum ar fi un birou si un scaun de birou nou pentru acesta, incat sa isi poata face temele acolo.

Bine, biroul si scaunul pot fi si pentru un calculator, dar ar trebui sa ai grija legat de varsta la care il expui la calculator, jocuri si toate cele. Recomandat e sa ai calculatorul doar pentru lucrurile care ii sunt necesare lui, lucruri care sa il ajute sa invete mai usor si sa ii dezvolte creativitatea, deci probabil ca youtube-ul ar trebui limitat la doar cateva seturi de videouri. De fapt, sunt o gramada de canale de youtube care sunt dedicate special acestui tip de curiculum. Singura problema: majoritatea pe care le stiu eu personal sunt in limba engleza.

Acestea sunt discutii care trebuie insa avute din timp, pentru a nu te grabi cu decizia si a stii ce fonduri ai la dispozitie pentru tot ce are nevoie copilul. Evident, nu trebuie sa ii cumparati totul intr-o singura luna, trebuie sa prioritizati. Copilul n-are un birou sau are un birou vechi ? Poate ca ar trebui schimbat. Daca e un birou luat acum 1-2 ani, probabil ca nu e nevoie de cheltuiala pentru asta. Iar daca aveti nevoie, aruncati o privire pe magazinul de mobila Acaju, unde au ceva promotii luna acesta pentru birouri si scaune de birou.

Rechizitele sunt suficient de ieftine incat sa nu aiba cineva vreo grija cu ele. Ce ar fi mai scump din ghiozdanul elevilor este chiar ghiozdanul, negasind un astfel de element fara vreo 30-40 de lei cheltuiti. Asta daca vreti sa reziste macar un an.

Totul trebuie “negociat” din timp ca la finalul lunii august sa aveti toate elementele necesare inaintea anului scolar. Intrebarea ar fi: aveti totul pregatit ?

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Decizii de luat inainte inceperii anului scolar" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.