Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
De ce serviciile de rent a car cu sofer sunt pentru executivi? - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

De ce serviciile de rent a car cu sofer sunt pentru executivi?

Serviciile de rent a car cu sofer sunt foarte cunoscute in strainatate atat de catre turistii corporate, dar si de catre calatori ocazionali, de tip leisure. In Romania acest serviciu castiga din ce in ce mai mult teren, indeosebi pentru clientii corporate care vin cu afaceri din nordul tarii si aterizeaza la Bucuresti.

De ce prefera executivii rent a car cu sofer?

1. Isi pot prestabili un program de intalniri fix.

Fiind un serviciu door to door , cu ore confirmate de intalnire si timp estimat transfer, rent a car cu sofer permite executivului ocupa un program aglomerat cu estimari foarte realiste de timp. Stie clar ca se intalnescu soferul la o anumita ora la hotel si va ajunge direct la intalnire fara alt detur. In timpul trasnportului se poate ocupa de alte telefoane, prezentari sau alte activitati aferente activitatii sale.

2. Este un serviciu elegant

Imaginea conteaza, iar pentru o persoana de afaceri este important sa coboare dintr-o masina condusa de un sofer. A inchiria o masina cu sofer este cum ai avea propriul sofer in alt oras.

Acesta te preia si conduce oriunde ai avea nevoie, te poate astepta atat timp cat este nevoie. Fiind un serviciul mai degraba de limo-service, intampinarea la aeroport in maniera meet- greet se incadreaza in aceeasi abordare: imaginea conteaza!

Un alt motiv pentru care oamenii de afaceri prefera acest serviciu este faptul ca stiu ca masina ii asteapta la aeroport chiar si atunci cand avionul are intarziere, companiile de transport cu sofer monitorizand zborurile. Astfel, oricat de nemultumiti ar fi de orice decalaj in program, cineva ii va astepta la terminal sa ii conduca in cel mai rapid timp spre adresa din Bucuresti la care trebuie sa ajunga.

3. Permite estimarea unui buget de calatorie

Pentru orice companie bugetarea costurilor de calatorie este un aspect care merita toata atentia. Serviciile de rent a car cu sofer permit acest tip de calcul. Fiecare tip de serviciu are costuri fixe, iar clientul isi permite sa estimeze valoarea serviciilor de transport. Mai mult chiar, in cazul in care solicita servicii suplimentare, isi poate calcula diferenta de costuri fara ezitare.

4. Soferul rent a car cu sofer ca sursa si resursa de informatii

Soferul masinii de inchiriat cunoaste capitala si toate atractiile ei. Acesta poate furniza fara gres informatii despre restaurantele care se preteza pentru cina de afaceri, atractii inedite de timp liber, alternativa de cazare. Soferul poate fi considerat ca o resursa de informatii.

Relevant pentru: ,

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "De ce serviciile de rent a car cu sofer sunt pentru executivi?" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.