Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Cumparaturile online - mai frecvente ca niciodata - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Cumparaturile online – mai frecvente ca niciodata

In ultimii ani conceptul de “cumparaturi online” a cunoscut o evolutie spectaculoasa, cauzata pe de o parte avansului tehnologic, iar pe de alta parte lipsei tot mai acute de timp. Astfel a aparut necesitatea de a folosi acesta tehnologie expansiva in avantajul tuturor celor care doresc mai mult timp liber. Prin urmare, a luat nastere un adevarat avant al cumparaturilor online.

In acest context, un numar tot mai mare de producatori, fie ca activeaza in industria modei, farmaceutica, alimentara sau IT, au avut grija ca intreaga lor gama de produse sa fie accesibila si din mediul online. Actiunea lor a reprezentat un avantaj foarte mare pentru cumparatori care, in lipsa timpului de a merge fizic pana la un magazin aflat la cativa kilometri distanta, au posibilitatea de a cumpara un produs aflandu-se in fata calculatorului. Pasii de urmat sunt simpli, chiar daca variaza putin de la un comerciant la altul. In mare, clientul isi alege produsele. Ele sunt adaugate in cosul virtual de cumparaturi. Dupa ce toate produsele necesare au fost alese, cosul virtual ii permite clientului sa vada clar si detaliat, cat il va costa fiecare obiect, cat va fi totalul si termenii de livrare. Cu acordul cumparatorului, datele sunt trimise catre comerciant si comanda este efectuata. Deci, in cativa pasi, alergatul prin magazine se reduce la cateva click-uri. Cosul de cumparaturi online scuteste clientii de efortul si timpul pierdut inutil prin magazine, in cautarea produselor dorite pe rafturi, in stocuri sau prin diferite parti ale orasului.

Unul dintre cele mai noi si practice avantaje ale cumparaturilor online este faptul ca un numar tot mai mare de comercianti ofera livrare gratuita. Acest lucru se intampla atunci cand comanda atinge o suma minima stabilita. Astfel, exista posibilitatea de a avea produsele dorite livrate acasa, macar la acelasi pret din magazin, daca nu chiar mai ieftine.

In contextul in care lipsa de timp devine din ce in ce mai acuta, cumparaturile online ating proportii cu atat mai mari cu cat ofera aceleasi preturi pentru servicii, avand insa de partea lor o serie de avantaje care le pozitioneaza in topul preferintelor cumparatorilor.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Cumparaturile online – mai frecvente ca niciodata" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.