Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Cum sa izolezi eficient o casa in fata intemperiilor ? - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Cum sa izolezi eficient o casa in fata intemperiilor ?

Recent casa noastra a primit un nou acoperis, motiv pentru care operatiunea de creare a casei la rosu a fost finalizata. Dar acum urmeaza partea cu adevarat grea, as spune, si asta pentru ca vin interioarele, lucruri care costa o multime de bani si care trebuie facuta cu ceva migala, asa ca trebuie sa iti alegi persoane care au o mana fina ca sa poata face lucrarea cat mai eficient, dar si de materiale de constructii de calitate pentru a nu avea probleme de exemplu cu forma sapei autonivelante sau cu ramele de la geam dupa ce acestea au fost puse.

Revenim putin la acoperis, una din cele mai importante parti ale casei, fara de care toamna asta lucrurile s-au miscat nitel mai greu. Acum cateva zile s-a reusit finalizarea acesteia, dupa ce s-a facut probe cu coame, capeti si cateva tigle ceramice alese pentru acoperis. Inainte de acest proces, imediat ce s-au batut toti lantetii pentru acoperis, baietii care au lucrat la casa au aplicat si o folie antivapori inainte de a pune tigla. Aparent ceva foarte util pentru a nu intra apa la lemnul ce tocmai l-au pus. Aceasta folie antivapori, fiind o hidroizolatie, aparent prelungeste durata de viata a acoperisului cu 30 de ani. Cel putin din ceea ce mi-a spus constructorul.

Casele mai vechi nu au avut optiunea asta, iar asta am putut-o observa la casa parintilor mei, facuta in 1893, care inca are un pod prin care mai trece apa. Prima oara cand am ajuns la acea casa, a fost teroare cu ploile, pentru ca apa intra intr-o gramada de directii prin casa. Iar una din marile probleme era la o grinda, grinda care era deplasa si din cauza careia s-a deplasat si acoperisul. Iar aceasta s-a deplasat tocmai din cauza acestor infiltratii de apa, care au ros lemnul in acesti zeci de ani de cand sta sus.

Pana la urma s-a rezolvat si la casa parintilor aceasta problema, a fost consolidat acoperisul. Sper doar ca acoperisul casei abia construite sa fie la fel de solid precum cel al casei sasesti din care scriu acest articol.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Cum sa izolezi eficient o casa in fata intemperiilor ?" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.