Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Cum ne-am ales frigiderul - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Cum ne-am ales frigiderul

In ultimele luni am fost cumva intr-o febra a cumparaturilor de electrocasnice, penru ca bucataria trebuia sa fie echipata corespunzator. Au fost multe produse care ne interesau in acea perioada, dar doua dintre acestea ne-au dat ceva mai multe bataie de cap, pentru ca vroiam anumite lucruri specifice la ele.

Unul dintre aceste produse era frigiderul – care pentru un produs care pare simplu, ne-a dat suficiente batai de cap, pentru ca nu multe frigidere ofereau tot ceea ce ne doream. In primul rand pentru ca aveam noi o dorinta sa avem un frigider spatios, dar care sa se deschida usor. Am vazut ceva frigidere cu doua usi care se deschideau foarte fain, nu ocupau foarte mult spatiu in interior si aveam si un mic congelator. Vroiam un congelator mai mare, ca sa putem pune lucruri la gheata pentru mai tarziu, dar nu asta a fost motivul principal pentru care nu ne- indreptat spre un astfel de frigider.

Frigiderul in cauza de care vorbesc era de la Arctic, dar avea marele dezavantaj care era prea alb, si nu se potrivea de nici o culoare cu motife-ul gri al bucatariei. Si nu avea un dozator de apa rece, un lucru care l-am considerat vital pentru verile toride din Banat.

Frigiderul la care ne-am hotarat pana la uma era si gri, avea si dozator de apa rece si avea si un congelator suficient de mare. Cam tot ce vroiam noi pana la urma, dar dupa ce am trecut prin 7 magazine specializate in electrocasnice, pana la urma am gasit frigiderul pe care il vroiam…. in Dedeman. Si mai era si la reducere, deci double-win.

Am avut grija sa nu fie nici foarte inalt, ca sa nu ne trezim ca trebuie sa ne ridicam pe degete ca sa luam un aliment din frigider.

Voi pe ce criterii v-ati ales frigiderul ?

Relevant pentru: ,

Nu sunt comentarii la "Cum ne-am ales frigiderul" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Cum ne-am ales frigiderul" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.