Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Cu sau fara machiaj ?

Acum cateva seri ma uitam pe internet si cautam sa ma uit la un film sau la un documentar nou. Pana la urma m-am hotarat sa ma uit la Star Trek, la filmele noi, dar dupa acestea, cum nu ma apuca de nici o culoare somnul, am mai cautat un documentar care sa ma faca sa adorm. Din nefericire, nu numai ca nu am adormit la acest documentar, ci l-am si urmarit pe tot si m-a pus si pe ganduri. Documentarul era ceva legat despre motivele pentru care mintim in diverse situatii din viata, cu exemple reale ale unor oameni care au mintit in anumite situatii si au platit pentru asta. Cert e ca m-a dus cu gandul ca femeile se mint in fiecare zi atunci cand isi pun machiajul pe fata, pentru ca afiseaza o alta fata. No pun intended. Gasesti una din trusele de machiaj la preturi competitive si cu putina arta si cateva trucuri, esti cumva alta persoana.

Am vazut asta la o multime de femei, indiferent de zona din Romania, chinuindu-se de multe ori sa fie ceva de nu sunt. In general vor sa arate bine pentru ceva eveniment, pentru propriul ego, mai putin pentru atragerea unui partener de sex opus. Cert e ca daca stai cu acea femeie multa vreme, iti vei da seama usor ca nu machiajul cel care o defineste, ci cum e ea ca fiinta. Doar pentru a atrage, acestea au nevoie de prafuri si culori pe fata pentru a da o imagine cat mai aparte si mai atractiva pentru barbati.

Cert e ca in anumite cazuri machiajul poate fi ceva foarte util. Stim ca toata lumea mai are o perioada in care cosurile sau anumite zgarieturi si rani nu ne pun fata in avantaj si da, atunci, pentru a iesi mai usor in lume, cred ca aplicarea unui machiaj poate fi utila. Daca nu, tineti-o simplu fetelor. Fara machiaje de o ora, fara chestii uber complicate. Barbatilor le plac chestile simple, casual.

Iar daca doriti sa va luati si materiale pentru un machiaj, apelati la magazinul de cosmetice online Amalia.ro, unde gasiti cam ce materiale aveti nevoie pentru a avea un ten de exceptie. Dar fara exagerari.

Nu sunt comentarii la "Cu sau fara machiaj ?" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Cu sau fara machiaj ?" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.