Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Costume elegante

De ce să le ai în garderobă

Costumul elegant trebuie să fie o apariţie, să te mândreşti cu el şi să reuşeşti să te evidenţiezi în mulţime.

Pentru a reuşi să îndeplineşti acest lucru cu succes, iată de ce trebuie să ţii cont.

  1. Pentru un eveniment sofisticat nu alege să asortezi costumul elegant clasic cu o cămaşă albă, lăsându-te în seama faptului că vei alege accesorii contrastante pentru a-l scoate în evidenţă. Este lipsit de imaginaţie! În schimb alege să asortezi un costum într-o nuanţă de bleumarin, maro sau gri închis cu o cămaşă într-o culoare caldă, pastel. Completează acest tip de ţinută cu accesorii într-a treia nuanţă sau imprimate, care să facă foarte subtil legătură cu celelalte accesorii: pantofi, curea.
  2. Pentru a arăta impecabil atunci când porţi un costum elegant fii atent la mărime. Nu alege îmbrăcăminte de serie, care se încadrează în măsuri standard. Mergi la croitor pentru a avea un costum perfect! De obicei, pe un bărbat scund îl va avantaja un sacou puţin mai scurt, însă bărbaţii foarte înalţi nu vor fi avantajaţi de acest stil, ei părând chiar şi mai înalţi. Cu toate acestea, nu doar înălţimea trebuie luată în calcul, ci şi alte dimensiuni.
  3. Nu face rabat la calitatea materialului. Materialele sintetice au dezavantajul de a fi remarcate din prima: au un aspect ieftin, sunt mai rigide, nu iau forma corpului. Cu toate că o stofă din lana este mai scumpă, se merită investiţia.
  4. Evita să porţi un costum negru. Este demodat, şi poate trimite cu gândul la ceremonia de înmormântare. În plus, nu mai este de ceva sezoane în trend. Încearcă să te orientezi către costume în culori mai puţin severe, precum: bleumarin, gri.
  5. Costumele cu un singur nasture arată mult mai bine. În plus, poţi participa liniştit la un eveniment ulsra sofisticat, însă poţi avea un aer relaxat în acelaşi timp.
  6. Batista de la piept îţi poate da un look chiar mai elegant. Este un accesoriu stilat, cu care te poţi juca în voie. Pentru batistă alege orice pattern sau culoare, atâta timp cât nu este aceeaşi cu cea a costumului şi cravatei.

Costumul elegant este esenţial în garderoba oricărui bărbat. Nu contează dacă la locul de muncă nu ai un dress code strict, cu siguranţă la un moment dat va trebui să participi la o nuntă sau la un alt fel de eveniment fancy.

Nu sunt comentarii la "Costume elegante" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Costume elegante" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.