Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Constructia unei case langa Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Constructia unei case langa Timisoara

Constructia unei case in jurul orasului Timisoara se dovedeste a fi un proces ceva mai complicat decat ma asteptat. Si asta chiar daca terenul e langa Timisoara, intr-o comuna aflata la 5-6 km de oras. Chiar daca inainte de toate pornesti cu un plan general, un cost pentru materialele de constructii si cam cat te-ar costa sa platesti oamenii pentru ridicare, tot nu iese bine la final. Pentru ca de-a lungul perioadei cat ridici casa la rosu, chiar daca e o perioada scurta (in general in 3-4 luni poti ridica o casa mai micuta la rosu), pot aparea o multime de probleme si, suprinzator, nu vremea mi-a facut probleme in cazul de fata, ci oamenii, pentru ca desi lucrarile au inceput bine, ne-am impotmolit in probleme administrative (gen cand trebuie sa vina materialele, cand trebuie sa vina cimentul sau modul de lucru al oamenilor care fac asta).

Am avut si experiente pozitive, cu oameni care isi fac treaba rapid si eficient, dar si experiente negative, cand ne-am trezit ca betonul care trebuia sa vina intr-o anumita zi nu a mai venit pentru ca, citez: “cantitatea e prea mica pentru a va programa”. Va puteti da seama ca nu am fost foarte multumit de un astfel de raspuns. Pana la urma nu era o cantitate extrem de mica, erau undeva la 3000 de lei, un salariu intreg pentru o luna, dar asta e deja alta problema.

Cert e ca am ajuns la nivelul in care trebuie turnata placa pentru fundatie, iar pentru asta am reusit deja sa cumparam plasa sudata pentru armatura si plasa pentru fundatie, incat in momentul in care va veni betonul sa fie totul in regula si sa nu ne mai trezim cu vreo surpriza.

Ma astept ca in timp procesul sa se mai complice, mai ales cand vom ajunge la acoperis si se va lucra un pic si pe inaltime, dar in acel moment voi reveni cu un articol separat despre cum se construieste un acoperis, scris cumva in limita cunostintelor mele tehnice in acest domeniu.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Constructia unei case langa Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.