Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Ce inseama produse lipozomale

Am auzit vorbindu-se tot mai mult de suplimente lipozomale si despre efectul lor asupra organimsului.

Ce inseamna tehnologie lipozomala? Ce sunt lipozomii?

Tehnologia lipozomala este o nanotehnologie care incapsuleaza practic principii active sau nutrienti in niste capsule microscopice care confera o absorbtie extrem de buna acelor nutrienti.

Lipozomii sunt vezicule bilaterale aproape sferice, microparticulare, formate din lipide alternante cu sectiuni apoase. Structura lor biochimica este foarte asemanatoare cu cea a membranelor celulare normale umane.

Toti lipozomii au in comun o structura compartimentara care le da capacitatea de a functiona ca sisteme de stocare si purtatoare pentru diferite substante oferind deasemenea o absorbtie crescuta.

Utilizarea lipozomilor ca sistem purtator se bazeaza pe faptul ca tot continutul lipozomilor este protejat impotriva fenomenelor care apar in mod natural in timpul digestiei., cum ar fi degradarea enzimatica si inactivarea imunologica si chimica. Atunci cand moleculele dorite sunt inserate in lipozomi, cel putin un strat lipidic intercalat le protejeaza de mediul inconjurator.

De peste 40 de ani, lipozomii sunt studiati temeinic si sunt apreciati ca fiind cel mai bun sistem de transport de substante biologic active, atat in un urma studiilor efectuate in-vitro, cat si in-vivo. Asadar bucura-te si tu acum de gama de suplimente lipozomale Altrient disponibile in Romania.

Gama de suplimente lipozomale cuprinde:

Vitamina C lipozomala, complex de vitamine B lipozomal, colagen lipozomal, glutation lipozomal, acid alfa lipoic lipozomal, L carnitina lipozomala.

Descopera produsele cu abosrbite ridicata si efect maxim, produsele formulate prin tehnologia lipozomala.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Ce inseama produse lipozomale" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.