Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Când e mai bine să bem apă?

Probabil încerci să bei mai multă apă, dar de cele mai multe ori ajungi să consumi altfel de lichide și să mizezi pe mancare ca să te hidratezi. Noi îți dezvăluim un secret: nu contează doar câtă apă bei, ci și când o bei. Iar de cele mai multe ori si ce tip de apa bei, fie ca alegi apa plata simpla (cea mai simpla optiune) pana la o apa alcalina mineralizata.

Iată care sunt cele mai bune momente în care este recomandat să bei câte un pahar-două de apă:

– 2 pahare de apă băute imediat după trezire te ajută să-ți activezi organele interne și metabolismul. Pe termen lung, acest lucru te va ajuta să-ți menții greutatea la cel mai bun nivel.

– 1 pahar de apă înainte de masă ajută digestia

– 1 pahar de apă înainte de baie sau duș te ajută să-ți menții ritmul cardiac la un nivel sănătos.

– 1 pahar de apă înainte de culcare previne atacul de cord și atacul cerebral

– 1 pahar de apă înainte de sală te ajută să-ți reglezi nivelul fluidelor din corp și să ai mai multă energie

Unii nutriționiști spun că indicat este să bei apă cu cel puțin 30 de minute înainte de masă sau la cel puțin 30 de minute după ce ai mâncat. Ei argumentează cu faptul că apa băută în timpul mesei “diluează” acizii și enzimele din aparatul digestiv, încetinind astfel procesul.

Fără o digestie corespunzatoare, se acumulează în organism toxine. Același lucru se întâmplă și dacă bei alcool, băuturi carbogazoase și sucuri. Ele inhibă producția de salivă și astfel mancarea nu ajunge în stomac la parametri optimi. Acest lucru s-ar traduce prin stări fizice de rău: balonare, crampe etc.

Dacă se bea apă cu 30 de minute înainte de masă, organismul este hidratat, stomacul, ficatul și celelalte organe interne sunt “în formă” și pregătite pentru a prelucra mâncarea.

Este important de știut faptul că dacă bei apa în timpul mesei este mai puțin periculos decât nu a bea apă deloc. Dacă nu ai băut apă înainte de masă, poți lua un păhărel mic de apă, pentru ca mancarea venită pe un fond de deshidratare duce la încetinirea digestiei.

Relevant pentru: ,

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Când e mai bine să bem apă?" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.