Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Beneficiile minune ale Plasmei Quinton

Produs unic extras din apa oceanică, Plasma Quinton este un produs cu o biodisponibilitatea foarte crescută și cu un potential terapeutic remarcabil. Plasma Quinton restabilește mediu intern și intracelular susținând astfel multiple funcții ale organismului.

În compoziția s-a are apă marina, extrasă din ocean din zonele cu vortex de plancton, micro-filtrată la rece. Acest produs este elaborat într-un mediu steril (G.M.P.), în conformitate cu protocolul original al fiziologului și biologului Rene Quinton.

Plasma de Quinton conţine toate mineralele necesare pentru buna funcţionare şi regenerarea celulelor noastre iar datorită biodisponibilitatii ionice a elementelor sale constitutive, reuşeşte sa redea sistemului celular echilibrul şi vitalitatea.

De cele mai multe ori, cantitatea de energie care este necesară pentru absorbţia, asimilarea şi eliminarea unui produs nutritiv este mai mare decât energia obtinută din produsul în sine.

Cele mai multe suplimente alimentare au o putere scazuta de absorbtie, lăsând organismului sarcina de a elimina elementele neasimilate, sarcina care ulterior cauzeaza deshidratare şi acidifiaza interiorul corpului (intestinul, ficatul şi rinichii).

Plasma Quinton este recomandată a fi folosită pentru că are o acțiune ponderală și infinitezimală unică, grație celor 78 de elemente conținute, cu o biodisponibilitate naturală de 100% la nivel intestinal și celular. De asemenea permite o rehidratare eficientă la nivel celular și este un modulator imunitar natural.

Quinton Hipertonic este un supliment nutrițional lichid, extras de la adâncimea de 30 de metri dintr-o zonă oceanică caracterizată de vortexuri de fitoplancton și zooplancton, după un protocol științific stabilit de savantul francez René Quinton acum 120 de ani.

Este dublu micro-filtrat la rece, în conformitate cu Farmacopeea Europeană, fară nici un aditiv, complet natural. Acest produs nu a fost expus pe durata fluxului tehnologic nici un moment la caldură sau contact cu metale, conservând astfel potențialul său terapeutic natural.

Aceste atuuri fac ca Quinton Hipertonic să fie de 100 de ani suplimentul alimentar de predilecție al femeilor însarcinate, nou-născuților si copiilor.

Relevant pentru: ,

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Beneficiile minune ale Plasmei Quinton" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.