Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Apartamentele in stil minimalist

In ultimii ani, in casele romanilor a prins un stil interesant: stilul minimalist. Cat mai putine lucruri intr-o camera, fara lucruri inutile in apartament. Cu cat mai putine lucruri in apartament, cu atat mai bine. Acest stil minimalist a venit, ca multe alte trenduri, din state unite, cand unii oameni au hotarat ca apartamentele lor mici din orase sunt mult prea inghesuite pentru a putea avea multe lucruri, asa ca s-au hotarat sa tina totul intr-un mod cat mai minimal. Combinat cu niste corpuri de iluminat trendy slim si casa pare mult mai aerisita, mai curata si parca poti sa gandesti altcumva, chiar daca spatiul de locuit e mai mic.

Sunt multe spatii de locuit cu suprafata redusa in Romania, o buna perioada de timp am locuit si noi intr-un astfel de spatiu. Nu e foarte comfortabil sa stai inghesuit alaturi de o multime de lucruri intr-un apartament micut. Sunt cateva orase care au o astfel de problema, in special cele mari, cum sunt Iasi, Cluj, Timisoara sau Bucuresti.

Si asta chiar daca in ultimii ani s-au construit o multime de locuinte in aceste orase mari, ca sa acomodeze populatia venita la munca. Multe din spatiile construite in special in Bucuresti si Timisoara nu depasesc 30-40 de metri patrati, in cazul apartamentelor cu 1 sau 2 camere. Iar aceste tipuri de apartamente si garsoniere sunt cele mai ieftine si accesibile pentru cuplurile tinere care isi doresc liniste si un loc in oras.

Tocmai din aceasta cauza stilul minimalist a prins in cadrul tinerei generatii, pentru ca lipsa de spatiu din locuinte i-a facut sa se gandeasca de 2 ori pana sa cumpere o piesa de mobilier. Sau au ales o piesa de mobilier care sa se ajusteze pe perete pe intaltime mai mult decat pe latime.

Pana si la lumini au umblat, cautand corpuri de iluminat cat mai subtiri, cu o lumina perfecta pentru a citi carti si stat seara, lumina alba care sa ii ajute sa economiseasca niste bani la factura.

Apartamentele acestea minimaliste vor fi o tendinda a ultimilor ani, o tendinta care va continua sa fie actuala cat timp aceste apartamente mici vor exista pe piata. Si vor mai exista pentru ceva ani.

Relevant pentru: ,

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Apartamentele in stil minimalist" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.