Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Opinie: Padel Center Timisoara trebuie sa fie pe lista ta de centre sportive

Padel Center Timisoara trebuie sa fie pe lista ta de centre sportive datorita celor doua terenuri de #padel. Daca nu stii ce e padelul, nu e nicio problema. Pana recent nici eu nu stiam, dar am avut ocazia sa practic – daca ii putem spune asa – acest sport impreuna cu mai multi bloggeri la un eveniment organizat de Padel Center, in Dumbravita – str. Praga nr. 6. Acolo dai de o baza sportiva foarte mare, cu mai multe terenuri de tenis, cu teren de fotbal si cu terenurile mentionate anterior, adica cele de padel.

Padelul se joaca, in principiu, la dublu. Deci e nevoie de 4 oameni cu chef de miscare si de distractie. Pe wikipedia se spune ca “Padel is a racquet sport” – deci intra in aceeasi categorie cu tenisul de camp, tenisul de masa, squashul sau badminton. Mie mi s-a parut ca e un mix interesant intre squash (ai voie sa lovesti gardurile in anumite conditii sau geamurile in altele, pastrand mingea in joc) si tenis de camp. E un joc activ, dar mai usor de practicat decat tenisul de camp. Si mai distractiv, as adauga eu.

Evenimentul de prezentare a acestui sport a fost organizat cu ajutorul celor de la Maxair si Balloony (care au si premiat o bloggerita participanta cu un zbor gratuit, cu avionul, deasupra Timisoarei), in cadrul bazei sportive Padel Center. Sugestia mea este sa mergeti cu prietenii si sa incercati padelul, indiferent daca aveti sau nu experienta in tenis sau squash. Va fi o experienta marcanta, amuzanta si pe care va veti dori sa o repetati cat de curand.

Relevant pentru: , ,

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Opinie: Padel Center Timisoara trebuie sa fie pe lista ta de centre sportive" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.