Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Consultatii oftalmologice computerizate in Timisoara

Daca locuiti in Timisoara sau in imprejurimi si doriti sa beneficiati de o consultatie oftalmologica computerizata, aveti niste vesti bune: un astfel de aparat e acum la Timisoara si il puteti utiliza si dumneavoastra in cadrul magazinului Optica Eugen.

Aparatul oftalmologic computerizat are un aparat de masurare automat, putand lua masuratori pentru amandoi ochii intr-un minut, perioada in care intreg ochiul este analizat si reprezentat pe toata diafragma pentru o analiza a vederii. Iar toate aceste date sunt apoi salvate automat pe serverele celor de la Zeiss, pentru a putea fi folosite si in viitor la alte consultatii.

 

Daca sunteti interesati de o consultatie oftalmologica computerizata, aparatul se gaseste in Timisoara in cadrul magazinului Optica Eugen, de pe strada Gheorghe Lazar, nr .2 (Piata Unirii colt cu Gheorghe Lazar si Vasile Alecsandri)

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Consultatii oftalmologice computerizate in Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.