Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Frizerie in Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Frizerie in Timisoara

A venit momentul sa vizitezi frizieria? Ai nevoie de o schimbare de look?

Daca esti din Timisoara sau din imprejurimi (Giroc, Chisoda, Dumbravita, Giarmata-Vii, Ghiroda, Sacalaz, Remetea Mare sau Sag) iti punem la dispozitie o lista cu saloane de infrumusetare cu serviciul de frizerie. Indiferent de motivele pentru care vrei sa ajungi la frizerie, noi iti expunem saloanele, impreuna cu informatiile acestora de contact si, acolo unde avem posibilitatea, inclusiv costurile sau intervalele de pret pentru serviciul de frizierie.

Lista de frizerii din Timisoara

Tuns de varfuri, tuns breton sau tuns cu masina? O schimbare de look mai fancy? O frizura clasica, ori inspirata de la vreun actor?

Specialisti in frizerie din saloanele de infrumusetare din Timisoara te vor ajuta sa gasesti frizura care ti se potriveste, in cel mai scurt timp. Acceseaza categoria Coafura – Cosmetica – Machiaj si incepe cautarile!

Pret pentru servicii de frizerie in Timisoara

  • Tuns pentru barbati – incepand de la 15 lei
  • Tuns breton – incepand de la 4 lei
  • Tuns copii – incepand de la 15 lei
  • Pentru listele complete de tarife, este indicat sa cereti informatii de la salonul la care doriti sa va programati

Pentru a completa lista de saloane de infrumusetare cu serviciul de frizerie, va rugam sa creati un cont si sa trimiteti o noua intrare in baza de date sau sa ne scrieti, completand formularul de contact. Va rugam sa adaugati informatii complete si corecte, pentru a beneficia de o aprobare rapida a intrarii.

Nu sunt comentarii la "Frizerie in Timisoara" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Frizerie in Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.