Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

De ce sa alegi WinMentor Enterprise

Ce trebuie sa stii despre suita WinMentor Enterprise

Suita ERP WinMENTOR ENTERPRISE, reprezinta varianta evoluata, premium, a a programului de gestiune si administrare a afacerii WinMENTOR. Suita WinMENTOR ENTERPRISE, prescurtat WME, ofera acces la un panou complex, cu mult mai multe functii, scopul sau fiind eficientizarea afacerii la cel mai inalt nivel.

Este realizat in mediul de programare vizuala Delphi pe platforma Oracle, ceea ce ii confera siguranta, fiabilitate, scalabilitate si viteza. WME a fost creat special pentru lucrul in retea si la distanta, gestiunea bazelor de date putand fi realizata sub orice sistem de operare certificat de Oracle, in timp ce clientii pot lucra pe calculatoare cu sisteme de operare Windows.

WME este singurul program informatic de gestiune din Romania care genereaza inregistrari contabile automate in mai multe planuri de conturi simultan, pe masura introducerii documentelor primare, astfel incat informatia contabila atat de necesara deciziilor manageriale devine accesibila instantaneu, sincronizata perfect cu situatiile analitice.

De ce WinMENTOR ENTERPRISE?

WinMENTOR ENTERPRISE permite evidenta si operarea unui numar nelimitat de firme (incluse sau nu in acelasi holding).

WinMENTOR ENTERPRISE inseamna 20 ani de experienta si colaborare cu peste 35.000 de utilizatori WinMENTOR.

WinMENTOR ENTERPRISE se adreseaza companiilor mijlocii si mari.

– Rapoartele pot fi executate cumulat, incluzand operatiile tuturor subunitatilor. Utilizatorilor li se poate limita dreptul de acces la anumite subunitati, iar cei care au drepturi speciale pot vedea tot ansamblul, indiferent de subunitate.

– Interfata prietenoasa si intuitiva permite utilizatorilor sa personalizeze aspectul si functionarea aplicatiei intr-o multitudine de aspecte: culori, fonturi, tabele cu coloane configurabile, redimensionarea machetelor, ascunderea controalelor neutilizate sau interzise de pe machete, mecanisme de tip wizzard pentru accelerarea operarii, cautare rapida a optiunilor din meniu, Active Board pentru definirea de butoane de acces rapid la optiuni de meniu/executabile/link-uri de acces pe internet, navigator multitraseu pentru a identifica in orice moment intrarile in stoc, livrarile, comenzile, contractele, platile sau incasarile legate de orice document.

– Pentru avantajele tehnologiei client-server.

Avantajele WinMENTOR ENTERPRISE sunt multiple:

– manipularea unui volum mare de date,

– rapiditatea in operare,

– integritatea referentiala a datelor,

– numar nelimitat de utilizatori,

– posibilitatea dezvoltarilor rapide, etc

Aplicatia poate sa fie utilizata de catre firme cu profil de comert en-gros si en-detail, constructii, evidenta si audit financiar-contabil, alimentatie publica, prestari servicii, depozite produse farmaceutice, etc.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "De ce sa alegi WinMentor Enterprise" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.