Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

CJ Timis cere bani de la Guvern pentru largirea la 4 benzi a drumurilor Timisoara-Mosnita si Centura-Aeroport

Consiliul Judetean Timis va face demersuri pentru ca drumul dintre Timisoara si Mosnita Noua sa fie largit la patru benzi, la fel ca si drumul dintre centura Timisoarei pana la aeroport. Consilierii judeteni au reusit sa se pune acord pentru cele doua proiecte si ceara fonduri de la ministerul Dezvoltarii pentru acestea, fiind date ca investitii prioritare in judet.

entru „Sporire capacitate de circulație pe DJ 609 D: Centura de ocolire Timișoara – Aeroport” valoarea estimată a lucrărilor este de 18.169.000 lei, inclusiv TVA, iar pentru „Lărgirea la 4 benzi de circulație a DJ 692 Timișoara – Moșnița Nouă” valoarea estimată este de 34.422.759 lei, inclusiv TVA.

„Au fost aprobate pentru a fi transmise Ministerului Dezvoltării, pentru a obține fonduri guvernamentale, ținând cont de valoarea lor. Un proiect presupune lărgirea la patru benzi de la sensul giratoriu de la centură până la aeroport. Un alt proiect votat astăzi de către consiliul județean este cel privitor la Moșnița, urmând să fie transmis Ministerului Dezvoltării pentru finanțare – patru benzi de la ieșirea din Timișoara până la terminarea comunei Moșnița”, a spus Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

In cazul in care nu vor primi fonduri de la ministerul Dezvoltarii, acestia spun ca vor trece largirea acestor drumuri ca o prioritate si o vor finanta din fondurile judetene.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "CJ Timis cere bani de la Guvern pentru largirea la 4 benzi a drumurilor Timisoara-Mosnita si Centura-Aeroport" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.