Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Chiropraxia – medicina traditionala cu puterea mainilor - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Chiropraxia – medicina traditionala cu puterea mainilor

Intr-o lume in care medicina ofera medicamente din ce in ce mai sofisticate si o multime de noi inovatii tehnice pentru vindecarea trupului, avem totusi o multime de afectiuni si dureri ale oaselor care nu pot fi alinate nici de cea mai avansata medicina.

Ce este chiropraxia?

Insa terapiile medicinei traditionale inca sunt extrem de populare si de eficiente pentru tratarea durerilor. Una din aceste stiinte este chiropraxia, folosita de milenii pentru tratarea problemelor coloanei si ale oaselor. Pe vremuri era in fiecare sat cate un om care reusea “sa puna oasele la locul lor” doar prin diverse manevre chiropractice.

Chiropraxia este o metoda de tratament recomandata celor care au probleme la nivelul coloanei vertebrale ca hernia de disc, scolioza, cifoza, spondiloza, lombosciatica sau discopatie.

In chiropraxie primul pas este diagnosticarea fizica, mentala si energetica a bolii, chiropracticianul incercand sa afle cauzele bolii, stilul de viata al pacientului si felul in care traieste zi de zi pentru a putea aplica un tratament eficace.

Chiropraxia este extrem de eficienta pentru momentele in care durerile de la nivelul coloanei sunt extrem de mari, chiropractorul punand la loc vertebrele sau discurile vertebrale care nu mai sunt la locul lor.

Pe langa acest tratament se pot folosi si alte metode de tratament pentru probleme de spate ca masaje de relaxare, reflexoterapia, kinetoterapia sau presopunctura. Toate acestea combinate pot aduce o alinarea generala a durerii si o stare generala de bine.

Cand se vad efectele chiropraxiei?

Efectele chiropraxiei se vad dupa prima sedinta, dar pentru un tratament eficient se recomanda intre patru si cincisprezece sedinte, in functie de afectiune si de gravitatea acesteia. Rezultatule finale insa multumesc aproape de fiecare data, motiv pentru care chiropraxia este populara si devine si mai populara in Romania.

Articol furnizat de Minai Lungu, maseur, asistent medical prin hernie de disc .ro

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Chiropraxia – medicina traditionala cu puterea mainilor" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.