Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Campania “Slabeste primele 2 kg GRATUIT” de la SimoneConcept

Intre 21 August 2014 si 15 Septembrie 2014 te poti inscrie in campania “Slabeste primele 2 KB gratuit”, organizata de centrul de remodelare si estetica corporala Simone Concept din Timisoara.

Pentru a te inscrie in campanie trebuie sa iti programezi o vizita pentru o diagnoza la centrul Simone Concept si mai departe trebuie sa urmezi procedurile recomandate de catre specialistii centrului. Pana la momentul in care ai reusit sa slabesti 2 KG, toate procedurile sunt gratuite.

Informatiile de contact pentru campania organizata de SimoneConcept sunt:

Tel: 0735 551 536
E-mail: office@simoneconcept.ro
Web: www.simoneconcept.ro

Relevant pentru: , ,

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Campania “Slabeste primele 2 kg GRATUIT” de la SimoneConcept" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.