Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Awake Festival Gornesti - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Awake Festival Gornesti

Un nou festival de muzica in Ardeal, de data aceasta aproape de Targu Mures, in localitatea Gornesti, pe domeniul Teleki, in perioada 1-3 septembrie 2017.

Pe lista anuntata de organizatori se gasesc nume cunoscute precum Rag’n’Bone Man, Tom Odell, Modestep, Irie Maffia, Subcarpati, Alternosfera, Mary PopKids, Golan, Jurjak, Les Elephants Bizarres, Kiscsillag, Axel Thesleff, Gojira & Planet H, sZempöl Offchestra, T-Boys – Goranga and Missile, DJ Sauce și DJ Shiver.

Biletele s-au pus in vanzare si se pot cumpara online de pe siteul Eventim, preturile fiind cuprinse intre 101 si 125 de lei, fiind perioada de early-sale.

Nu sunt comentarii la "Awake Festival Gornesti" »

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Awake Festival Gornesti" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.