Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Ai un service auto si vrei sa duci spre generatia „Star Trek”? Alege aplicatia software potrivita!

Economie cu propriul service auto?

Companiile de transport care aleg sa aiba propriul service auto urmaresc sa obtina economie de timp, de resurse si reducerea cheltuielilor. Dar in realitate, oare sa fie chiar asa?

Discutand totusi despre o activitate cu totul diferita fata de cea de transport, managementul service-ului auto are propriile secrete, iar daca nu este facut cum trebuie poate aduce mai multe pierderi decat avantaje.

Flux operational complet si automatizarea

La un flux operational complex, cu stoc mare de piese auto si planificare minutioasa, solutia optima este intotdeauna automatizarea. Pentru a afla cum poate un software dedicat activitatii de service sa transforme total un business, incercam sa explicam cat mai detaliat in articolul de astazi.

Activitatea unui service auto presupune un volum generos de date: stoc mare de piese, informatii despre masini, clienti, programari, pontaje, multe facturi…de aceea, majoritatea problemelor vin din aceasta zona. De obicei, in acest segment, se poate intalni o lipsa de control a resurselor, iar asta genereaza pierderi. Fie ca vorbim de timp, de bani, de clienti nemultumiti care renunta la colaborare, angajati frustrati care aleg sa plece, pierderile pot fi pe multe planuri.

Soft integrat pentru planificarea operatiunilor

Pe langa controlul resurselor si fluxul operational poate fi monitorizat si ajustat. De cele mai multe ori procesele sunt ingreunate de diversi factori cum ar fi dublarea informatiilor, erorile umane care apar inevitabil, datele sunt dificil de accesat sau lipsa de trasabilitate. De aceea, in lipsa unui soft integrat unde sa regasesti toate activitatile zilnice uzuale nu poti efectua o planificare eficienta a operatiunilor. 

Aplicatiile software dedicate service-urilor auto au rolul de a gestiona activitatea specifica: managementul documentelor, gestionarea programarilor in service, managementul contului de client (istoricul reviziilor, facturi), managementul stocurilor de piese, facturare, contabilitate, gestionarea comunicarii cu fiecare client (notificari), integari cu alte aplicatii software.

Din punctul nostru de vedere, cea mai importanta imbunatatire este adusa de faptul ca toate informatiile sunt migrate pe o platforma software unica. Practic, coordonarea intregii activitati de service se va face de pe aceeasi aplicatie.

Beneficiile unui software potrivit

Beneficiile sunt nenumarate si rezolva toate problemele identificate mai sus. Obtinem controlul resurselor prin evidenta tuturor intrarilor si iesirilor din service, prin intermediul aceluiasi soft; operarea datelor se face imediat, iar datele sunt vizibile de catre celelalte departamente in timp real: astfel, accesarea informatiilor este rapida, comunicare interdepartamentala este eficientizata, iar erorile umane sunt identificate rapid si pot fi eliminate. De asemenea, si timpii de operare sunt imbunatatiti, ceea ce permite cresterea volumelor de lucru pentru aceeasi numar de angajati.

Astfel avem un control mai bun al stocurilor de piese, putem efectua din timp comenzi catre furnizori pentru a evita lipsa stocurilor, putem planifica toate operatiunile mecanicilor in functie de anumite orare si calendare, iar toate operatiunile sunt trasate imediat in rapoarte manageriale care pot fi consultate si astfel se pot lua decizii rapid care duc la cresterea eficientei si productivitatii intregii activitati a afacerii.

Un astfel de sistem software trebuie sa va ofere urmatoarele beneficii:

  • un control stric al stocului si evidenta miscarii pieselor de schimb si a lucrarilor in care acestea au fost incluse;
  • cresterea gradului de fidelizarea a clientului, prin oferirea de servicii suplimentare (sistem de avertizare expirare inspectie ITP);
  • cresterea productivitatii muncii – datorita urmaririi lucrarilor pe fiecare angajat se creaza o presiune suplimentara asupra acestora;
  • un control strict al lucrarilor efectuate asupra autovehiculului;
  • un control strict al costurilor – ceea ce permite determinarea justa a costurilor fiecarei lucrari si determinarea pretului corect pentru serviciile prestate;
  • evidenta a garantiilor – datorita sistemului aveti posibilitatea sa urmariti atat garantiile acordate pieselor folosite cat si a garantiei la serviciile de reparatii executate.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Ai un service auto si vrei sa duci spre generatia „Star Trek”? Alege aplicatia software potrivita!" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.