Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Targuri de Paste in Timisoara - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Targuri de Paste in Timisoara

Primaria Municipiului Timisoara impreuna cu Casa de Cultura a municipiului Timisoara organizeaza in perioada 5-23 aprilie 2014 Targul de Pasti – editia 7.

Veti putea vedea in cadrul acestui targ diverse decoratiuni si ornamente specifice sarbatorilor pascale si produse alimentare ambalate. Vor fi 48 de casute, dintre 42 in Piata Victoriei si 6 casute in cartierul Soarelui.

S-au pregatit si 3 cuiburi cu iepurasi vii, unul dintre ele urmand a fi amplasat in Piata Victoriei iar celelalte doua in zonele Soarelui si Dacia.

Targul din Piata Victoriei va fi inaugurat oficial pe 5 aprilie 2014, incepand cu ora 17:00, cu un concert al fanfarei Timisoara Big Band si cu un spectacol al Teatrului Merlin.

 

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Targuri de Paste in Timisoara" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.