Warning: A non-numeric value encountered in /home/hartatur/public_html/yes-timisoara.ro/wp-content/plugins/taxonomy-picker/silverghyll-library/silverghyll-foundation.php on line 372
Targul de Turism "Vacanta" la Centrul Regional de Afaceri - Yes Timisoara

Cautare avansata in Timisoara

Yes, e hot in Timisoara

Targul de Turism “Vacanta” la Centrul Regional de Afaceri

Targul de Turism “Vacanta” va avea loc in perioada 21-23 Martie 2014 la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara si va reuni importante firme de turism din Romania care vor oferi vizitatorilor o multime de locatii de relaxare si petrecere a vacantelor, fie ele in tara sau in strainatate.

Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, cu sprijinul Autorității Naționale pentru Turism, organizează Târgul de Turism “Vacanța” la care vor participa peste 15 agenții de turism din Timișoara și din țară, care oferă mari reduceri de preț pentru pachetele de vacanță cumpărate pe durata târgului.

Ca să vină în sprijinul celor care au început să-și facă planuri pentru vacanța ideală în 2014, organizatorii târgului propun un concept inedit pentru vizitatori:

  • vor fi întâmpinați cu produse tradiționale din zonele pe care agențiile prezente le recomandă ca destinații pentru concediile din 2014,
  • vor fi invitați la degustări și la activități interactive care să simplifice alegerea pachetului de vacanță,
  • vor fi invitați să urmărească prezentări pentru destinațiile la munte, la mare, în România și în străinătate,
  • vor fi organizate momente artistice, cu specificul tradițional al destinațiilor de vacanță.

Acest targ va avea si o tombola cu premii in valoare de peste 7000 de euro constand in vacante in tara si in strainatate, servicii de vacanta si vouchere de reduceri.

Accesul la acest targ va fi gratuit.

Nu exista comentarii. Spune-ti tu parerea!

Lasa un comentariu la "Targul de Turism “Vacanta” la Centrul Regional de Afaceri" »Filtrare avansata

Adsense

Librarie online

Specific Restaurante

Recomandari

Daca esti in cautare de piese auto ieftine, poti apela la specialisti in domeniul auto, pentru a obtine cele mai bune preturi. Pentru a compara preturi si a-ti face un plan de cumparaturi, iti sugeram sa folosesti MixPrice.ro - Ghid de shopping online pentru Romania.

Rent a car Bucuresti

Cazare in Timisoara

Distractie & Relaxare

Copyright Yes Timisoara

Yes-Timisoara.ro nu este agentie de turism sau operator hotelier si nu percepe comisioane de la utilizatori. Yes-Timisoara.ro pune la dispozitia utilizatorilor informatii despre orasul Timisoara sau adrese ori alte date de contact ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor, magazinelor & altor companii din oras. © 2013-2014 Yes-Timisoara.ro - Toate drepturile rezervate. Articolele sunt materiale protejate si pot fi preluate doar cu acordul autorului.